Till kassan 
 0:-

Bygg ditt eget fönster!

Det är du själv som vet bäst vad du vill ha, därför ger vi dig möjligheten att designa ditt eget fönster online! Välj av en härlig blandning olika material, glas och modeller. Testa dig fram, känn efter och få priset direkt! Vill du ha en offert på en framtida beställning, eller har du kanske frågor angående ditt köp av fönster? Vi hjälpa gärna till, så kontakta oss här!Hos oss är hög kvalité billigt

Fönster har utvecklats mycket på senare tid. Glasen är mycket mer välisolerade och vi på Nordiska Fönster vet att billiga fönster kan vara desamma som hög kvalitet. Med bra isolervärden och låga U-värden har vi möjlighet att ge er stora fönsterytor som släpper in maximalt med ljus utan att offra värdefull energi! Vare sig du vill ha fasta fönster ytor eller stora skjutpartier har vi lösning för dig. Det är dags att göra sig av med begränsningarna och skaffa sig de drömfönster du drömt om!


En investering alla ska ha råd med

Vi tycker att alla ska ha råd med fönster av hög kvalité. Det är en investering som i längden sparar dig pengar, samtidigt som det ger miljön en välförtjänt vila. Våra energifönster håller kylan ute och värmen inne. Allt till ett mycket lågt pris.


Olika lösningar kräver olika fönster

Alla hus är olika och det är inte alltid lätt att veta hur man ska maximera ljusinsläppet. Pekar ditt hus västerut med en magnifik havsutsikt kanske det är läge att ersätta en bit av fasaden med ett av våra stora fasta fönster. Skyms andra sidan av stora, mäktiga träd är det kanske effektivt att satsa på våra takfönster för att fånga det där värdefulla dagsljuset? Hur du än vill ha det, hjälper vi dig till den bästa lösningen!