Trygg e-handel
Delbetala tryggt

30-dagars faktura

Hemleverans

Drutex — Prisvärda PVC fönster

Nordiska Fönster är återförsäljare av Drutex, som är Europas största fönstertillverkare och står för god kvalitet till ett attraktivt pris. Produkterna är anpassade för den europeiska marknaden med runda profiler, god kvalitet och enklare design. Det som kännetecknar Drutex är deras produktionskapacitet och snabba leveranstid.


Drutex PVC fönster är designade för den europeiska marknaden. Fönsterprofilerna har rundade hörn och en mjuk design och funkar för dig som vill ha mycket fönster för pengarna. Alla fönster är SP testade och P-märkta, vilket borgar för god kvalitet.

Drutex lämnar 30 års garanti på PVC vit kulörbeständighet, 10 år på kondensbildning mellan glasskikten och 5 års garanti på övrig konstruktion.

Profil

Fönsterprofilen är uppbyggd av ett 5-kammarsystem med stålförstärkning. Karmdjupet är 70mm och profilhöjden är 116mm på ett öppningsbart fönster.
Glaset går att få som 2-glas på 24mm eller 3-glas på 40mm.

2-glas


Profil: IGLO 5 Classic
2-glas 24mm glaskassett. U-värde 1,0
U-värde hela konstruktionen 1,2
Ljudreduktion -32dB
Tillverkare: Drutex SA

3-glas


Profil: IGLO 5 Classic
3-glas 40mm glaskassett. U-värde 0,7
U-värde hela konstruktionen 1,0
Ljudreduktion -34dB
Tillverkare: Drutex SA
Drutex skjutpartier

Skjutpartiet glider lätt på skenorna och kan sättas i vädringsfunktion. Det gör att man kan vädra även när det regnar. Vi rekommenderar alltid självstängande funktion som gör dörrbladet mer lättmanövrerat.
Köp Drutex online eller i vår utställning på Nordiska Fönster


I vår e-handel kan du köpa Drutex fönster online till attraktiva priser. Tack vare att du gör din beställning själv kan vi hålla nere kostnaderna vilket gör att vi kan erbjuda dig ett lägre pris. I vår utställning i Ängelholm visar vi ett urval av Drutex sortiment

Läs mer om Drutex på deras hemsida
http://www.drutex.pl
Produktblad IGLO 5 Classic

SP V?ra f?nster ?r CE-m?rkta