Trygg e-handel
Delbetala tryggt

30-dagars faktura

Hemleverans

Köpvillkor

Allmänt

Alla priser är inklusive moms om inget annat anges. Priset är beräknat för avhämtning på vårt lager i Ängelholm. Eventuell frakt framgår i din offert/order. Bekräftad order går ej att makulera då varje order tillverkas efter kundens önskemål. Godkänd beställning går inte att göra ändringar på. När du väl skickar in din beställning av måttanpassade varor, kan ändringar ej göras. Vid annullering av ej levererad order kommer Nordiska Fönster att kräva full ersättning för samtliga kostnader som Nordiska Fönster har haft i samband med ordern. Var därför noggrann med att kontrollera att allt stämmer i din beställning innan du godkänner. Annullering av order för företag: Annullering av order ej möjlig. Nordiska Fönster AB äger alla produkter tills dess att hela fakturan är betald.


Köpvillkor

Vi gör alltid en kreditupplysning på våra kunder. Vid ej godkänd kreditupplysning gäller förskottsbetalning. Vi reserverar oss mot fel i prislistan. Rätt till ändringar förbehålles om det är uppenbart felaktigt pris som är angett på orderbekräftelsen. Försäljning till minderåriga (under 18 år) godkännes ej utan målsmans godkännande.


Betalningsvillkor

Faktura
Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB och Resurs Bank. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år eller för företag att du är registrerad hos Bolagsverket. Samtliga fakturor är av Nordiska Fönster i Ängelholm AB, www.nordiskafonster.se är överlåtna till Svea Ekonomi AB eller Resurs Bank. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Skulle ansökan ej gå igenom kan du välja något av våra andra betalningsalternativ. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till Inkasso. Faktura 10 dagar är avgiftsfri, faktura 30 dagar 69 :- inkl moms i avgift.

Delbetalning
Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB och Resurs Bank finns det flera olika betalningsalternativ att välja mellan och du kan när som helst under delbetalningstiden välja att slutbetala den resterande skulden i en enda betalning. Ansökan om delbetalning sker i kassan i samband med att du anger personuppgifter och den delbetalningsplan som passar dig. Därefter görs en kreditupplysning och identitetskontroll och du får direkt besked om ansökan har godkänts eller ej. Information om att en kreditupplysning har gjorts kommer att skickas hem till dig. Skulle ansökan ej gå igenom kan du välja något av våra andra betalningsalternativ. Uppläggningsavgiften betalas på inbetalningsavin. Aviavgiften betalas sedan på respektive månadsavi.

Kortbetalning
Nordiska Fönster erbjuder säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med SveaWebPay som ingår i Svea Ekonomikoncernen. SveaWebPay är certifierade enligt standarden PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Nordiska Fönster accepterar samtliga VISA- och Mastercard-anslutna kort utgivna i Norden. Kortköpen sker direkt hos SveaWebpay och all information är krypterad enligt gällande standard och regler. Ingen kortinformation hanteras eller sparas hos nordiskafonster.se. Pengarna dras direkt från ditt konto i samband med att du godkänner transaktionen.


Ladda hem och läs

 Kundavtal