Trygg e-handel
Delbetala tryggt

30-dagars faktura

Hemleverans

Om oss

Nordiska Fönster - En fönstertillverkare med brett sortiment

Att kunna välja mellan olika fönstermaterial är för oss en självklarhet. Allt från vackert trä, aluminiumbeklätt trä, till modern och underhållsfri PVC. Det viktigaste är att det passar både i ditt hus, men även din plånbok. Hög kvalitet är för oss en självklarhet.

Under en längre tid har vi utvecklat våra egna PVC fönster som anpassats till den nordiska marknaden. Raka snygga linjer, smalare karmar, betydligt högre finish, svenska låssystem, bättre isolervärde med mera. Vi har helt enkelt lyssnat på våra kunders behov under alla år och tagit fram produkter som utan att överdriva troligtvis är en av marknadens bästa.

Våra PVC fönster är SP testade och P-märkta. Detta innebär att våra fönster helt enkelt är bättre än konkurrenternas och vi kan utlova garantier då testerna visat längre livslängd än vad man trodde var möjligt. Exempelvis består sig kulören i mer än 60 år utan missfärgning. Myten om att PVC fönster gulnar finns inte längre i vår värld. Vi garanterar detta i hela 30 år!


Affärsidé

Nordiska Fönsters affärsidé är att uppnå god lönsamhet genom att sälja fönster och dörrar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare till marknadsledande priser.


Kvalité och service

Våra produkter håller extremt hög kvalitet och är utan tvekan marknadsledande. Vi värdesätter produkter som verkligen håller! Att sätta kunden framför allt är vårt motto. Service värdesätts högt och vi ska finnas för dig nästan varje dag. Du kan få personlig service på vårt kontor i Ängelholm där vi även har en utställning. För öppettider se under kontakt.


Historik

Idén bakom Nordiska Fönster grundades sommaren 2009. Vi insåg behovet av underhållsfria fönster som det finns stora brister av på marknaden. Januari 2010 startade vi företaget som enskild firma och övergick till aktiebolag juni 2010. 17 april 2010 invigde vi vårt kontor och utställning i Ängelholm. I startskedet sålde vi enbart lokalt men har i dag kunder från alla delar av Sverige. Vi ser ljust på framtiden och jobbar för ett tryggt och stabilt företag som kommer fortsätta sin verksamhet i många år.


Vi tänker på miljön

Vi köper direkt från fabrik och slipper onödiga transporter till och från grossist. Våra fönster är 100 procent återvinningsbara. Fönstertillverkare och fraktbolag är ISO-certifierade. Produkterna har extremt bra isolerförmåga och är utan tvekan ett måste för den miljömedvetna. Vi tycker det är viktigt att värna om vår miljö och jobbar ständigt för ett mer miljövänligt företagande.


ISO-certifikat

Alla våra produkter är ISO-certifierade enligt:

  • ISO 9001
  • ISO 14001