Trygg e-handel
Delbetala tryggt

30-dagars faktura

Hemleverans

Oslo 10E1 ytterdörr

Tillgänglighet Beställningsvara. Leveranstid 6-8 veckor.
Frakt inom Sverige från 795 kr
Storlek
Hängning
Antal
11 835:-
(Ex. moms: 9 468 kr)
Ytterdörr från Ekodoor med dubbla ramträ, aluminiumplåtar och kraftig karm. Dörrbladet är uppbyggt av miljövänlig isolerande cellplast. Slät ut- och insida. Vit kulör. Läs mer på tillverkarens hemsida

Ytterdörr från Ekodoor
Svensktillverkad ytterdörr från Ekodoor. Massiv ytterdörr utrustad som standard med dubbla ramträ, dubbla aluminiumplåtar och kraftig karm vilket bidrar till hög inbrottssäkerhet. Helisolerad för villa och andra typer av fastighet där man ställer höga krav på isolering.

Energi
Om du vill ha en dörr som släpper ut upp till 30% mindre energi, kan du välja tillvalet "Energi". Energitillägg är tätare och utrustad med tjockare isolering. Dörr med fönster monteras med superenergiglas. U-värdet på dörrbladet är 0,47 och på hela konstruktionen inklusive karm är 0,79. Samma design men bättre isolervärde.

Ur och Skur
Nordens klimat sliter extremt hårt på dörrar som sitter på extra utsatta lägen. Därför har vi tagit fram tillvalet Ur och Skur. Dörren med ett extremt slitstarkt ytmaterial. Extra tålig mot starkt solljus och fuktigt klimat. Passar dig som bor kustnära.

15 års garanti på formstabiliteten och fem års fabriksgaranti.