Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Till kassan
0
0 kr


Per produkt

Per totalt
Totalt (inkl. moms): 0 kr
Till kassan

Fönsterdörr i trä

En vacker fönsterdörr från Nordiska Fönster är en naturprodukt tillverkad helt i trä. En gedigen trädörr som är impregnerad på ett sätt som är anpassat för det svenska klimatet. Samtliga fönsterdörrar går att få som pardörr vilket ger en stor öppning och tar bort gränsen mellan inne och ute.

Fönsterdörrar går att få i valfri storlek och millimeter anpassas helt efter dina önskemål. Gedigen fönsterdörr med kraftig dörrbroms som regleras genom att dra ner handtaget. Tröskeln är som standard av hårdträ men kan fås med låg handikappanpassad tröskel i aluminium med bruten köldbrygga. Tre gångjärn som standard borgar för en stabil fönsterdörr som dessutom lätt kan justeras då gångjärnen är ställbara. Alla fönsterdörrar är av härdat personsäkerhetsglas. Välj till laminerat glas på utsidan för extra inbrottsskydd. Alla lås är med ASSA oval cylinder. Samtliga fönsterdörrar går att få som pardörrar. Att tänka på är att den passiva dörren (det dörrblad som öppnas sist) inte är utrustad med broms i handtaget. Dörrbladen går att vända ut 180 grader mot fasad såvida dörren är placerad längs med fasaden och att dörrbromsens arm är bortmonterad.

Fönsterdörrens uppbyggnad

Träkärnan är uppbyggd av lamellimmad kvistfri furu som är delade i tre delar och sammansatt i en del för ökad formstabilitet. Allt trä är från långsamtväxande träd vilket borgar för en tätare kärna. Generellt tätare mellan årsringar vilket ger bättre skydd mot röta. Superimpregnerad karm för extra rötskydds samt påtagligt högre finish i fingerskarvade hörn. Våra fönsterdörrar i trä är av hög kvalitet som är byggda för det nordiska klimatet.

Bild som visar hur träslaget som vi använder ser ut.

Kulörer

Välj valfri kulör på utsidan. Eller varför inte en kulör på insidan? För aluminium använder vi RAL-skalan och för lackering på trä NCS (Nordic Color System). Det som gör våra fönster unika är att vid val av annan kulör än standard vit lackeras även sidan av karm och båge för maximal finish. Detta göra att den vita invändiga kulören inte kan ses från utsidan.

5 års garanti

Våra fönsterdörrar i trä har 5 års garanti. Det innebär att man inte behöver måla dörren de första 5 åren. En del konkurrenter har 5 till 10 års garanti där man måste måla dörren efter 2 år för att bibehålla garantin. Vi har inget finstilt. Vi har 5 års riktig garanti!

Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo