Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Till kassan
0
0 kr


Per produkt

Per totalt
Totalt (inkl. moms): 0 kr
Till kassan

Monterat och klart - med allt på en faktura

Samarbetspartners

För dig som vill ha det monterat och klart kan vi rekommendera våra samarbetspartners som erbjuder en helhetslösning. Välj närmsta montör nedan för hembesök och uppmätning av era fönster. Ni får en offert på både fönster och arbete, och vid godkänd offert beställs era fönster av montören. När era fönster är levererade kommer montören hem till er och installerar de nya fönsterna. Allt på en faktura! Våra samarbetspartners är utbildade hos oss på Nordiska fönster. Detta gör att du får vår spetskompetens hela vägen ut till montaget. Tack vare en totalentreprenad får du garanti på både produkt och montage.
Logo Montage & Byggentreprenad AB

Hos DA Montage & Byggentreprenad AB hittar du professionella tjänster inom byggnation. Vi har stor erfarenhet av en mängd olika områden och är din kunniga partner inom byggkonstruktion och produktion. Genom lyhördhet, professionalism och en rad olika specialistkompetenser strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders önskemål. Du får de bästa tänkbara förutsättningarna för att ta ett helhetsgrepp om såväl stora som små byggprojekt. På produktionssidan är vi specialiserade på fönstermontage, plåt, ROT och nyproduktion. Har ni planer på fasadändring eller ingrepp i bärande konstruktion i samband med fönstermontaget så bistår vi även med arkitektritningar, konstruktionsritningar samt övriga handlingar du behöver inför ditt projekt eller eventuell bygglovsansökan.
Tillsammans med modern kunskap och ett varmt kundbemötande levererar vi förstklassiga resultat varje gång – oavsett storlek eller karaktär på uppdraget. Välkommen till ett byggföretag med personligt engagemang för just ditt projekt!
Verksamhetsområde: Nynäshamn – Södra Stockholm – Södertälje – Södertörn – Huddinge -  Haninge - Farsta - Värmdö - Tyresö - Ingarö - Djurö - Sandhamn.

0768326809     info@damb.se     damb.se
Logo Ängelholmsbyggarna

Ängelholmsbyggarna är en byggfirma med säte i Ängelholm och arbetar i vår kära hemort med omnejd så som Helsingborg och Bjärehalvön. Vårt mål är att hjälpa kunder med sina problem, stora som små. Allt från ny byggnation till renovering. Vi på Ängelholmsbyggarna tycker det är viktigt att vara tydliga med kunden så att denna känner sig trygg i vårt samarbete.
Verksamhetsområde: Från Laholm - Norra Landskrona in mot Eket

0701434302     sebastian@angelholmsbyggarna.se     angelholmsbyggarna.se
Logo Fönstergården Idealfönster AB

Vi på Fönstergården Idealfönster AB är återförsäljare för olika leverantörer och i vårt sortiment ingår alla tänkbara fönstertyper i samtliga storlekar, former och material. Fönstergården Idealfönster ägs av Lennart, Patrik och Peter Nilsson sedan våren 1999. Under 2001 bildades aktiebolaget. Önskas montering har vi egna montörer, så vi kan erbjuda hela konceptet där vi tar hand om allt.
Verksamhetsområde: Södra Skåne - Eslöv - Malmö - Sjöbo - Simrishamn

0411-53 22 80     info@fonstergarden.se     fonstergarden.se
Logo husförädlare Hall AB

Jag som driver företaget heter Mikael Hall, och har över 25 års erfarenhet i branschen. Företaget utför de flesta arbeten inom Renovering, Ombyggnad & Tillbyggnad, men är specialiserat på Fönster, Kök & andra inredningsarbeten.
Verksamhetsområde: Ängelholm - Malmö.

0702-62 02 35     info@husforadlarehall.se     husforadlarehall.se
Logo Windahls bygg

Mitt namn är Jerker Windahl och driver Windahls Bygg sedan 2004. Jag har 30 års erfarenhet i byggbranchen. Windahls Bygg är utbildade inom Byggteknik, inredning, våtrum med kakel och klinker samt fönstermontage. Vår styrka är lyhördhet, noggrannhet och har ett arbetsområde som sträcker sig över stora delar av Skåne.
Verksamhetsområde: Ängelholm - Båstad - Halmstad - Örkelljunga - Klippan - Rydebäck - Höganäs.

070-966 73 77     wb@windahlsbygg.se
Logo MP tak och bygg AB

Vi är ett mindre byggföretag i Småland och Västra Götalands län, i Mullsjö. Att sätta pricken över i:et är vårt mål- och att du som kund skall få precis det du önskar och lite till. Vi tar oss an följande typer av arbete: Takarbete, PVC fönsterförsäljning och montering, Terasser/altaner och fasadrenovering.
Verksamhetsområde: Småland - Västra götalands län - Mullsjö.

076-311 71 16     info@mpbyggab.se     mpbyggab.se
Logo Real Estate Concept

Vi på Real Estate Concept är en helhetsleverantör av fastighetsrelaterade produkter och erbjuder en mängd högkvalitativa produkter och tjänster. Vi utgår från Falköping, där vi också har vår utställning men har hela Skaraborg som vårt arbetsområde. Vi arbetar med privatkund, företag, fastighetsägare och BRF. Vår egen kompetens kompletteras med ett brett kontaktnät inom bygg och entreprenad.
Verksamhetsområde: Utgår från Falköping - Hela Skaraborg.

0515-69 46 10     info@reciw.se     reciw.se
Logo A-bolagen

A-Bolagen är ett företag inom bygg, montage och fastighetsbranschen. Stor inriktning ligger på byggsektorn där vi håller igång snickare med allt från minsta köksmonteringen till kompletta husbyggnationer. Vi har utbildad personal för monteringsarbeten, så som butiksinredning, modul och elementmontering, markis och persienn, fönstermontage med mera. Vi har även arbetskraft inom fastigheter med service och dylikt, samt att vi håller med en del större egna fastigheter med hyreslägenheter. Vi har varit aktiva sedan 2009, men har tillsammans betydligt längre erfaren inom våra områden. Vi har målbilden att växa långsamt och bygger företaget på lojal och trivsam arbetsmiljö.
Verksamhetsområde: Göteborg i norr, Halmstad i söder och Hyltebruk/Borås i öster.

0736-78 72 70     info@a-bolagen.se     a-bolagen.se
Logo Nordic Bygg och kakelmontage AB

Nordic Bygg och Kakelmontage AB startades 2007 som enskild firma av Johan Jansson som sedan 2010 ombildades till ett aktiebolag. Bolaget gör allt inom byggbranschen som renovering, nybyggnationer, altaner, fönsterbyten, takbyten, marksten och har även våtrumsbehörighet som innebär att vi är godkända av BKR att utföra badrumsrenoveringar. Vi är noggranna och håller hög standard på allt utförande, vi har kontinuerlig kontakt under hela byggtiden med kunden så inga missförstånd uppstår. Vi erbjuder totalentreprenad om kunden önskar det.
Verksamhetsområde: Värmlamd, Dalarna, Närke, Dalsland.

0705-98 98 09     johan@nordicbk.se     nordicbk.se
Logo Skånska bad

Skånska bad — som ingår i Bad och Värme kedjan — är ett företag med huvudsaklig inriktning på badrumsrenovering och våtutrymmen. Företaget har fullständig behörighet för våtrumsarbeten utfärdat av byggkeramikrådet och certifikat för säker vatteninstallation. Vi utför renoveringen med egna hantverkare, arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt enligt gällande branschregler. I vår butik får ni hjälp med att välja rätt badrumsinredning och tillbehör. I samband med renoveringar så byter vi även era gamla fönster.
Verksamhetsområde: Helsingborg - Landskrona - Ängelholm

042-400 94 40     butik@skanskabad.se     skanskabad.se
Logo Klosterfastigheter

Klosterfastigheter AB bildades i början av 2000 talet för att förvalta och förädla det gamla sockerbruket i Roma, mitt på Gotland. Under resans gång så har vi anställt egna hantverkare som är mycket mångsidiga. Vi har nu för avsikt att bredda vår verksamhet och där kommer Nordiska Fönster in. Vår kompetens och maskinutrustning torde komma väl till pass.
Verksamhetsområde: Gotland

070 - 827 51 12     info@klosterfastigheter.se     klosterfastigheter.se
Logo DiLu Byggtjänst AB

DiLu Byggtjänst AB grundades 2008 av Dick Lund. De utför renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader och nybyggnationer av alla dess slag inom bygg. För att kunden likväl som byggherre ska känna sig trygg, så är de certifierade inom Bas P- bas -U, för en säker arbetsmiljö. De är även ansluta till ID:06. och certifierade av Villaägarna/Bra Byggare. Att ha en lugn, säker och god stämning hemma hos kunderna när de är på besök är A och O för DiLu Byggtjänst AB. Ägaren Dick Lund har sedan 2003 arbetat med fönsterförsäljning och montage och det är ett av deras specialområden. De jobbar mot privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar.
Verksamhetsområde: Värmland, Dalsland, Bohuslän och övriga Västra Götaland

0532-204 50     info@dilubygg.se     www.dilubygg.se
Logo Rick Consulting

Rick Consulting (Byggmannalaget) bildades 1988. Företaget har sedan dess inriktat sig på bemanningsverksamhet inom byggindustrin. Vi utför arbete inom bygg/anl, målning, ställningsmontage och fönsterinstallation.
Verksamhetsområde: Norra Skåne och Halland

0737-839286     0709-989906     kontakt@byggmannalaget.se
Logo Rick Consulting

SVEA Montage AB har en samlad kunskap och erfarenhet på över 20 år med nöjda och återkommande kunder. Som kund hos oss är du alltid trygg då all personal är utbildad  och vi uppfyller samtliga behörighetskrav enligt gällande byggföreskrifter och regler. Fullt försäkrade med marknadens bästa garantier. Vi håller högsta kvalité på alla våra arbeten och ser till att projekten utförs inom bestämda tidsramar. Kommunikationen med dig som kund är avgörande för ett bra slutresultat. Efter alla arbeten görs vår egna kvalitét säkring där vi går igenom allt med dig som kund och säkerställer att allt är utfört enligt beställning. Som kund får du alltid din egna projektledare som du har en regelbunden kontakt med. Projektledarens uppgift är att se till att du som kund får det du beställt.
Verksamhetsområde: Stockholms län - Södermanlands län - Västmanlands län - Hallands län - Kalmar län - Blekinge län - Kronobergs län

0775-33055     info@sveamontage.se     www.sveamontage.se
Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo

Denna sajt använder cookies. Vi använder enhetsidentifierare för att förbättra din upplevelse. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår sajt. Mer info

Ok, jag förstår