Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Prisgaranti
Sveriges bredaste sortiment
Kvalitet & design till rätt pris
Handla tryggt
Utställningar Butiker
Besök våra utställningar

Nordens största utställning på 900 kvm

Huvudkontor
Ängelholm
Lagegatan 24
262 71 Ängelholm

Se video från vårt showroom
Kontakta oss

15 kvm utställning med begränsat sortiment. Klicka på orten för adress.

Orter:

Jönköping
Västra Frölunda
Lomma
Uppsala
Sollentuna
Linköping

Företag Privat
Meny
Populära sökningar
Summering varukorg
()

Per produkt

Per totalt
Totalsumma:
Inkl.moms
  0 kr
Gå till kassan
Meny

Monterat och klart

Montera dina fönster enkelt med någon av våra samarbetspartners, allt på en faktura! För dig som söker en smidig fönsterinstallation och vill ha dina produkter monterat och klart kan vi rekommendera våra samarbetspartners som erbjuder en helhetslösning. Välj närmsta montör nedan för hembesök och uppmätning av era fönster. Ni får en offert på både fönster och arbete, och vid godkänd offert beställs era fönster av montören. Våra montörer kan förutom att montera fönster, även installera ytterdörrar eller skjutdörrar. När era fönster är levererade kommer montören hem till er och installerar de nya fönsterna. Våra samarbetspartners är utbildade hos oss på Nordiska Fönster och är experter på att installera fönster ur vårt sortiment. Detta gör att du får vår spetskompetens hela vägen ut till montaget. Tack vare en totalentreprenad får du garanti på både produkt och montage och med hela projektet på en faktura!

Da Montage & Byggentreprenad Ab

Hammarhagsvägen 16, 149 45 Nynäshamn, Sverige

info@damb.se
076-832 68 09
damb.se

Hos DA Montage & Byggentreprenad AB hittar du professionella tjänster inom byggnation. Vi har stor erfarenhet av en mängd olika områden och är din kunniga partner inom byggkonstruktion och produktion. Genom lyhördhet, professionalism och en rad olika specialistkompetenser strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders önskemål. Du får de bästa tänkbara förutsättningarna för att ta ett helhetsgrepp om såväl stora som små byggprojekt. På produktionssidan är vi specialiserade på fönstermontage, plåt, ROT och nyproduktion. Har ni planer på fasadändring eller ingrepp i bärande konstruktion i samband med fönstermontaget så bistår vi även med arkitektritningar, konstruktionsritningar samt övriga handlingar du behöver inför ditt projekt eller eventuell bygglovsansökan.
Tillsammans med modern kunskap och ett varmt kundbemötande levererar vi förstklassiga resultat varje gång – oavsett storlek eller karaktär på uppdraget. Välkommen till ett byggföretag med personligt engagemang för just ditt projekt!

Verksamhetsområde: Nynäshamn – Södra Stockholm – Södertälje – Södertörn – Huddinge -  Haninge - Farsta - Värmdö - Tyresö - Ingarö - Djurö - Sandhamn - Norra Stockholm & Uppsala: Täby, Danderyd, Åkersberga, Sollentuna, Upplands Väsby.

Fönstergården Idealfönster AB

Västra Vemmenhög 719, 274 93 Skurup, Sverige

info@fonstergarden.se
040-48 11 93
fonstergarden.se

Vi på Fönstergården Idealfönster AB är återförsäljare för olika leverantörer och i vårt sortiment ingår alla tänkbara fönstertyper i samtliga storlekar, former och material. Fönstergården Idealfönster ägs av Lennart, Patrik och Peter Nilsson sedan våren 1999. Under 2001 bildades aktiebolaget. Önskas montering har vi egna montörer, så vi kan erbjuda hela konceptet där vi tar hand om allt. Verksamhetsområde: Södra Skåne - Eslöv - Malmö - Sjöbo - Simrishamn

Verksamhetsområde: Södra Skåne - Eslöv - Malmö - Sjöbo - Simrishamn

Desint Bygg & Inredning

Kaptensgatan 15, 852 38 Sundsvall, Sverige

info@desint.nu
070-565 68 90
desint.nu

Vi är ett unikt byggföretag som kombinerar byggnation och inredning. Med vår byggkunskap, höga kundfokus, kreativa tänk och känsla för färg & form hjälper vi våra kunder med allt ifrån idéer, design och utformning till färdigställande. Vi har fullständig komptens inom byggnation och våra hantverkare har lång och bred erfarenhet. Till varje projekt utser vi en projektansvarig som ser till att arbetet utförs korrekt vilket leder till ett mycket goda resultat och nöjda kunder. Kunderna är mycket nöjda med denna tjänst eftersom man bara har en kontaktperson under arbetes gång även om firmor, tex el & VVS, är inblandade i projektet. Vi utför en slutbesiktning efter varje jobb där vi tillsammans med kunden går igenom jobbet i sin helhet. Vi har konkurrenskraftiga priser där kundens förväntningar alltid skall överträffas och givetvis kan ni utnyttja Rot-avdraget.

Verksamhetsområde: Västernorrland, Hälsingland, Ängermanland & Jämtland.

Optima i Eskilstuna AB

Eskilstuna, Sverige

info@optimaieskilstuna.se
0708-41 82 75

Optima är ett  bygg och montage företag med säte i Eskilstuna. Vi har en lång och bred erfarenhet inom byggnation och fönsterbyten, stora som små. Vi på Optima jobbar med hög kvalité, noggranhet och utbildad personal som ger kunden ett säkert och väl utfört jobb. Kommunikation är en nyckel för ett bra resultat. Under våra projekt så är vi den enda kontakten ni som kunder kommer att behöva ha.  Vi är de som ser till att jobbet blir utfört enligt era önskemål. Vårt mål är alltid att leverera ett bra jobb med kund i fokus. Välkomna till ett företag som vill det bästa för ert projekt.

Eskilstuna, Västerås, Köping, Arboga, Örebro, Hallsberg, Vingåker, Katrineholm, Strängnäs, Flen, Enköping, Bålsta, Södertälj. 

DiLu Byggtjänst AB

Skoghemsvägen 1, 662 98 Tösse, Sverige

info@dilubygg.se
076-109 44 36
dilubygg.se

DiLu Byggtjänst AB grundades 2008 av Dick Lund. De utför renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader och nybyggnationer av alla dess slag inom bygg. För att kunden likväl som byggherre ska känna sig trygg, så är de certifierade inom Bas P- bas -U, för en säker arbetsmiljö. De är även ansluta till ID:06. och certifierade av Villaägarna/Bra Byggare. Att ha en lugn, säker och god stämning hemma hos kunderna när de är på besök är A och O för DiLu Byggtjänst AB. Ägaren Dick Lund har sedan 2003 arbetat med fönsterförsäljning och montage och det är ett av deras specialområden. De jobbar mot privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar.

Verksamhetsområde: Värmland, Dalsland, Bohuslän och övriga Västra Götaland

JMT BYGG AB

Hjortronstigen 15, 571 37 Nässjö, Sverige

jim@jmtbygg.se
072-329 71 22
jmtbygg.se

JMT bygg AB är ett företag beläget i Nässjö. Namnet JMT är företagets 3 ägare, Jim, Mathias och Tom. med våra olika spetskompetenser så skapar vi goda resultat som vi kan lämna över till kund. vårat företag står bakom noggrannhet, bra kommunikation och sätter kunden i fokus. Vi utför totalentreprenad inom nyproduktion av olika slag samt köksbyten, fönsterbyten, takbyten och dränering med mera för att du som kund skall känna dig trygg genom hela projektet.

Verksamhetsområde: Jönköping, Habo, Gränna, Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Sävsjö, Vaggeryd, Vrigstad, Aneby, Tranås, Boxholm

NORSBRO BYGG & ENTREPRENAD AB

Tibble Sågmyravägen 34, 793 36 Leksand, Sverige

daniel@norsbro.se
072-2128374
norsbro.com

KUNDEN I FOKUS. Vi är övertygade om att du , som kund och uppdragsgivare, inte bara vill ha en utförare.
Vi tror att du även vill ha någon att hålla i handen genom ett av ditt livs största projekt. Någon som har gjort det förut. Vi vill komma in i projektet så tidigt som möjligt, för att kunna hjälpa kunden med materialval och konstruktionstips.  Därför har vi samlat ett stort antal verksamheter under ett tak, så du som kund har EN kontakt, som håller ordning på hela projektet. Oavsett storlek. Vi tillhandahåller även projektering, konstruktionsritningar och bygglovsansökan om så önskas.

Verksamhetsområde: Dalarna, Gästriksland, Värmland, Härjedalen, Jämtland

Fönster & Dörrmontage AB

Resvagnsgatan 3, 212 42 Malmö, Sverige

info@fdmontage.com
0732-44 40 44

Vi är vad vi heter och är proffs på det vi gör!
Vi byter fönster, dörrar och takfönster. Totalentreprenad, nyinstallation, service och solskydd. Kontakta oss så kommer vi hem till er och hjälper er med fönsterbytet från start till mål. Vi utgår från Växjö och Malmö och åtar oss jobb i hela Skåne och Södra Småland, samt Kalmar och Öland. Vi utför jobb åt privatpersoner, företag och Bostadsrättsföreningar. Välkomna. 

Verksamhetsområde: Ljungby, Växjö, Malmö (Hela Skåne), Södra småland, Kalmar, Öland, Västra och Norra Blekinge.

Fönster & Dörrmontage AB

Växjö, Sverige

info@fdmontage.com
0732-44 40 44

Vi är vad vi heter och är proffs på det vi gör!
Vi byter fönster, dörrar och takfönster. Totalentreprenad, nyinstallation, service och solskydd. Kontakta oss så kommer vi hem till er och hjälper er med fönsterbytet från start till mål. Vi utgår från Växjö och Malmö och åtar oss jobb i hela Skåne och Södra Småland, samt Kalmar och Öland. Vi utför jobb åt privatpersoner, företag och Bostadsrättsföreningar. Välkomna. 

Verksamhetsområde: Ljungby, Växjö, Malmö (Hela Skåne), Södra småland, Kalmar, Öland, Västra och Norra Blekinge.

PH Fönster AB

Kungsvägen 22, 783 35 Säter, Sverige

peter.andersson@phfonster.se
070-639 88 17
phfonster.se

Vi håller enbart på med fönstermontage. 15 års erfarenhet.
Verksamhetsområde: Dalarna, Gästriksland, Gävle, Valbo, Sandviken, Hofors, Västmanland, Sala, Fagersta, Norberg

Husförädlare Hall Ab

Björkavägen 28, 254 74 Ödåkra, Sverige

info@husforadlarehall.se
070-262 02 35
husforadlarehall.se

Jag som driver företaget heter Mikael Hall, och har över 25 års erfarenhet i branschen. Företaget utför de flesta arbeten inom Renovering, Ombyggnad & Tillbyggnad, men är specialiserat på Fönster, Kök & andra inredningsarbeten.

Verksamhetsområde: Ängelholm - Malmö.

Byggwång AB

Ryda, 590 46 Rimforsa, Sverige

henric@byggwang.se
0494-302 57
byggwang.se

ByggWång AB har lång tradition inom byggsektorn med många nöjda kunder och en stark lokal förankring. Vi ser till kundens specifika önskemål och levererar ett kostnadseffektivt resultat oavsett om det gäller privat eller företagskunder. ByggWång AB har ett långsiktigt och kvalitetsmedvetet tänk som genomsyrar jobben vi utför. Detta gäller så väl material som kontakten med kunden, oavsett storlek och karaktär på bygget.

Verksamhetsområde: Östergötland och norra Småland.

SNICKARHJÄLP I HELSINGBORG

263 61 Viken, Sverige

info@snickarhjalp.se
0701-700 790
snickarhjalp.se

Vi på Snickarhjälp i Helsingborg AB står för kunskap, kvalité och engagemang. Vi har gedigen och stor erfarenhet av renoveringar samt om- och tillbyggnationer, med både delad entreprenad och totalentreprenad. Med högt engagemang och lyhördhet tar vi oss an projekt från ritningsstadiet fram till nyckelöverlämning med kundens nöjdhet som främsta prioritet. Vi har ett väl etablerat kontaktnät med kompetenta och erfarna samarbetspartners inom byggbranschen såsom vvs, el, plåt etc. Vi arbetar för privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar med både fastighetsunderhåll, inredningsarbeten samt dörr- och fönsterbyten.

Verksamhetsområde: Nordvästra Skåne

MP Tak&Bygg AB

Mauritz väg 48, 565 32 Mullsjö, Sverige

info@mpbyggab.se
076-311 71 16
mpbyggab.se

Vi är ett mindre byggföretag i Småland och Västra Götalands län, i Mullsjö. Att sätta pricken över i:et är vårt mål- och att du som kund skall få precis det du önskar och lite till. Vi tar oss an följande typer av arbete: Takarbete, Fönsterförsäljning och montering, Terasser/altaner och fasadrenovering.


Verksamhetsområde: Mullsjö, Habo, Jönköping, Nässjö, Vaggeryd, Värnamo, Gislaved, Tranås, Falköping, Tidaholm, Ulricehamn, Skövde, Borås, Hjo.

A-Bolagen Service AB

Nasaret 10, 432 65 Väröbacka, Sverige

info@a-bolagen.se
073-678 72 70

A-Bolagen är ett företag inom bygg, montage och fastighetsbranschen. Stor inriktning ligger på byggsektorn där vi håller igång snickare med allt från minsta köksmonteringen till kompletta husbyggnationer. Vi har utbildad personal för monteringsarbeten, så som butiksinredning, modul och elementmontering, markis och persienn, fönstermontage med mera. Vi har även arbetskraft inom fastigheter med service och dylikt, samt att vi håller med en del större egna fastigheter med hyreslägenheter. Vi har varit aktiva sedan 2009, men har tillsammans betydligt längre erfaren inom våra områden. Vi har målbilden att växa långsamt och bygger företaget på lojal och trivsam arbetsmiljö.


Verksamhetsområde: Göteborg i norr, Halmstad i söder och Hyltebruk/Borås i öster.

Nordic Bygg & Kakelmontage AB

Lomvägen 20, 656 71 Skattkärr, Sverige

info@nordicbk.se
0705-98 98 09
nordicbk.se

Nordic Bygg och Kakelmontage AB startades 2007 som enskild firma av Johan Jansson som sedan 2010 ombildades till ett aktiebolag. Bolaget gör allt inom byggbranschen som renovering, nybyggnationer, altaner, fönsterbyten, takbyten, marksten och har även våtrumsbehörighet som innebär att vi är godkända av BKR att utföra badrumsrenoveringar. Vi är noggranna och håller hög standard på allt utförande, vi har kontinuerlig kontakt under hela byggtiden med kunden så inga missförstånd uppstår. Vi erbjuder totalentreprenad om kunden önskar det.


Verksamhetsområde: Värmlamd, Dalarna, Närke, Dalsland.

Klosterfastigheter Gotland KB

Sockerbruket, 622 54 Romakloster, Sverige

info@klosterfastigheter.se
0498-508 10
klosterfastigheter.se

Klosterfastigheter AB bildades i början av 2000 talet för att förvalta och förädla det gamla sockerbruket i Roma, mitt på Gotland. Under resans gång så har vi anställt egna hantverkare som är mycket mångsidiga. Vi har nu för avsikt att bredda vår verksamhet och där kommer Nordiska Fönster in. Vår kompetens och maskinutrustning torde komma väl till pass.

Verksamhetsområde: Gotland

DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Göteborg, Sverige

damir@dnbbygg.se
0760-76 76 79
dnbbygg.se

DNB Bygg & Fastighetsservice AB är det personliga byggföretaget med en gedigen erfarenhet beläget i Göteborg. Med vår långa och omfattande erfarenhet från byggbranschen och uppdrag på olika nivåer besitter vi en bred kunskap och kännedom inom ett flertal olika områden, allt inom ramen från projektering till utföranden. Vi står för kvalitet, noggrannhet, professionalism och service, och arbetar för att alltid sätta kundens önskemål och behov i fokus. Med kunnig och engagerad personal finns vi på DNB Bygg gärna med under hela processen från idé till färdigställande. Det tillsammans med ett trevligt bemötande och lyhördhet gör att vi alltid strävar efter att leverera ett resultat som ska överträffa kundens förväntningar.

Hos oss är du självklart välkommen att utnyttja ROT-avdraget. Välkomna att kontakta oss för att förverkliga ditt nästa projekt, stort som smått!

damir@dnbbygg.se / offert@dnbbygg.se

Verksamhetsområde: Göteborg med omnejd. Varberg – Borås -Vårgårda – Trollhättan – upp till norska gränsen längs med E6

Kostnadsfria hembesök upp till en radie av 7 mil från Göteborg. Är det längre än det så fakturerar vi ett fastpris för mätning på 1125:- inkl moms.

Fönster & Dörrmontage AB

Romarliden 10, 360 73 Lenhovda, Sverige

info@fdmontage.com
0732-44 40 44

Vi är vad vi heter och är proffs på det vi gör!
Vi byter fönster, dörrar och takfönster. Totalentreprenad, nyinstallation, service och solskydd. Kontakta oss så kommer vi hem till er och hjälper er med fönsterbytet från start till mål. Vi utgår från Växjö och Malmö och åtar oss jobb i hela Skåne och Södra Småland, samt Kalmar och Öland.
Vi utför jobb åt privatpersoner, företag och Bostadsrättsföreningar. Välkomna. 

Verksamhetsområde: Ljungby, Växjö, Malmö (Hela Skåne), Södra småland, Kalmar, Öland, Västra och Norra Blekinge.

Fredrikssons Teknik & Bygg

Göteborg, Sverige

rasmus.lihnell@ftbab.se
0735-029556
fredrikssonsbygg.com

Vi är det genuina byggbolaget som litar på varandra och som värderar frihet högt.
Hos oss är alla skickliga problemlösare som med öga för kvalitet tar sig an uppgiften på sitt eget sätt. En fin förmån som kommer med ett stort ansvar - för resultatet, kunden och kollegorna.


Verksamhetsområde: Med utgångspunkt från Göteborg når vi större delen av Västra Götaland och Norra Halland.

Fönster & Fasadgruppen

Övre Bergsvägen 3, 126 34 Hägersten, Sverige

dennis@ff-gruppen.se
08-580 000 36
ff-gruppen.se

Fönster och fasadgruppen i Sverige AB är ett totalentreprenadföretag som specialiserat sig på fönsterbyten och fasader med över 20 års samlad Branscherfarenhet ser vi till att ert fönsterbyte går precis så smidigt som man önskar sig. Våra projektledare hanterar både stora och små projekt och har alltid en nära och öppen dialog med beställaren. Våra kunder skall känna sig trygga i valet av Fönster och fasadgruppen i Sverige AB som sin leverantör, vi skall stå för säkra leveranser, trygghet, hög kompetens och jämn, hög kvalitet.


Verksamhetsområde: Hela Mälardalen med Stockholm som utgångspunkt.

MD Bygg AB

Höganäs, Sverige

md@mdbyggab.se
0705-565755

Vi är ett mångsidigt byggföretag där inga uppdrag är för små eller för stora. Företaget riktar sig till såväl privat personer, som till företag. MD Bygg AB:s ledstjärna är hög kvalitet och vi arbetar med god planering, rätt kunskap och bra byggmaterial. En viktig del av arbetet är dialogen med Dig som kund genom hela projektet, från början till slut.


Verksamhetsområde: Kullabygden med nära omnejd.

Fönster & Dörrmontage AB

Ljungby, Sverige

info@fdmontage.com
0732-44 40 44

Vi är vad vi heter och är proffs på det vi gör!
Vi byter fönster, dörrar och takfönster. Totalentreprenad, nyinstallation, service och solskydd. Kontakta oss så kommer vi hem till er och hjälper er med fönsterbytet från start till mål. Vi utgår från Växjö och Malmö och åtar oss jobb i hela Skåne och Södra Småland, samt Kalmar och Öland.
Vi utför jobb åt privatpersoner, företag och Bostadsrättsföreningar. Välkomna. 

Verksamhetsområde: Ljungby, Växjö, Malmö (Hela Skåne), Södra småland, Kalmar, Öland, Västra och Norra Blekinge.

Fönster & Dörrmontage AB

Karlskrona, Sverige

info@fdmontage.com
0732-44 40 44

Vi är vad vi heter och är proffs på det vi gör!
Vi byter fönster, dörrar och takfönster. Totalentreprenad, nyinstallation, service och solskydd. Kontakta oss så kommer vi hem till er och hjälper er med fönsterbytet från start till mål. Vi utgår från Växjö och Malmö och åtar oss jobb i hela Skåne och Södra Småland, samt Kalmar och Öland.
Vi utför jobb åt privatpersoner, företag och Bostadsrättsföreningar. Välkomna. 

Verksamhetsområde: Ljungby, Växjö, Malmö (Hela Skåne), Södra småland, Kalmar, Öland, Västra och Norra Blekinge.

Fönster & Dörrmontage AB

Kalmar, Sverige

info@fdmontage.com
0732-44 40 44

Vi är vad vi heter och är proffs på det vi gör!
Vi byter fönster, dörrar och takfönster. Totalentreprenad, nyinstallation, service och solskydd. Kontakta oss så kommer vi hem till er och hjälper er med fönsterbytet från start till mål. Vi utgår från Växjö och Malmö och åtar oss jobb i hela Skåne och Södra Småland, samt Kalmar och Öland.
Vi utför jobb åt privatpersoner, företag och Bostadsrättsföreningar. Välkomna. 

Verksamhetsområde: Ljungby, Växjö, Malmö (Hela Skåne), Södra småland, Kalmar, Öland, Västra och Norra Blekinge.

JHB Bygg AB

Bokesliden 15, 260 91 Förslöv, Sverige

henrik@jhbyggab.se
0706208771

JHB bygg AB är ett byggföretag med säte i Förslöv, som riktar sig både till privat personer och företag som vill ha ett nära samarbete under sitt renovering eller byggprojekt. Vårt mål är att våra kunder skall känna sig trygga med oss nu och i framtid projekt. 

Verksamhetsområde: Laholm till Helsingborg, men största delen mellan Båstad - Ängelholm

Proffsgruppen i Sverige AB

Tysjövägen, 831 52 Östersund, Sverige

rickard@proffsgruppen.se
070-2060103

Vi är ett bemanningsföretag som även förmedlar tjänster och arbeten. Hos oss hittar du all kompetens du kan tänka dig, du söker vi hittar. Inom bygg och mark har vi anställda som t.ex tar egna projekt inom deras område och på så sätt kan vi tillsammans arbeta för bättre miljö och kvalitet.
TEAM - Together Everyone Accomplishes More

Verksamhetsområde: Jämtland/Härjedalen, är det av intresse går även Trondheim då vi kommer expandera dit inom en snar framtid.

Byggsolid Sverige AB

Katrineholm, Sverige

info@byggsolid.se
0150-53369
byggsolid.se

Vi på Byggsolid utför och jobbar med många olika byggprojekt. Projekten kan vara små som stora. Allt från finsnickeri, målning till egna projekt och nyproduktion av bostäder. Men vi gillar verkligen fönster, tak och panelbyten. Fönsterbyten och takrenoveringar till både privatpersoner och bostadsrättsföreningar är något vi utför regelbundet.

Våra kunder är främst privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Men vi genomför även egna projekt som Kvarteret Barberaren och Kv Havsörnen i Katrineholm.

Byggsolid arbetar med driv och engagemang, det genomsyrar hela verksamheten. Från första kundmötet genom hantverkaren, arbetsledningen och organisationen. Byggsolid värnar om sina kunder. Som kund ska man känna sig trygg och omhändertagen. Vi är flexibla och måna om våra kunders behov och önskemål. Vi samarbetar med de skickligaste underleverantörerna som delar vår höga ambitionsnivå när det gäller bemötande, kvalitet och service. Tillsammans levererar vi byggtjänster som både är prisvärda och i högsta kvalitet.

Verksamhetsområde: Katrineholm - Flen - Vingåker. Kan ta större jobb i: Eskilstuna - Norrköping - Nyköping - Strängnäs - Linköping - Trosa - Södertälje - Vagnhärad

Björnssons bygg

Källstorp 338, 388 98 Trekanten, Sverige

info@bjornssonsbygg.se
070-845 66 16
björnssonsbygg.se

Vi har stor erfarenhet och en gedigen kompetens vad det gäller montering av fönster dörrar takfönster hos privatpersoner & företag etc. Gör även tillbyggnader ,husbyggnader, större fönsterbyten, kök, badrum m.m.

Verksamhetsområde: Kalmar - Öland - Nybro med omnejd

Klara Fönsterlösningar AB

Sigtuna, Sverige

info@fonsterlosningar.se
08-592 501 50

Klara Fönsterlösningar AB är ett företag som specialiserat sig på försäljning och montage av fönster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi har mångårig erfarenhet av såväl stora som små projekt, vilket gör att Er resa till nya fönster blir smidig och trygg. Vi tycker det är viktigt att vara tydliga i vår kommunikation med kunden så att denne känner sig trygg i vårt samarbete. Kunden i fokus. Så välkomna att kontakta oss för Ert fönsterbyte i Mälardalen med Stockholms län, Norrort och Söderort, samt Uppsala län som utgångspunkt.

Verksametsområde: Norra Stockholm: Bromma, Sundbyberg, Täby, Danderyd, Åkersberga, Sollentuna, Järfälla, Spånga, Hässelby, Vällingby, Upplands-Bro, Kungsängen, Bålsta, Sigtuna, Enköping, Märsta, Norrtälje Södra Stockholm: Tyresö, Södertörn, Värmdö, Ingarö, Djurö, Uppsala Län.

Klara Fönsterlösningar AB

Södertälje, Sverige

info@fonsterlosningar.se
08-592 501 50

Klara Fönsterlösningar AB är ett företag som specialiserat sig på försäljning och montage av fönster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi har mångårig erfarenhet av såväl stora som små projekt, vilket gör att Er resa till nya fönster blir smidig och trygg. Vi tycker det är viktigt att vara tydliga i vår kommunikation med kunden så att denne känner sig trygg i vårt samarbete. Kunden i fokus. Så välkomna att kontakta oss för Ert fönsterbyte i Mälardalen med Stockholms län, Norrort och Söderort, samt Uppsala län som utgångspunkt.

Verksametsområde: Norra Stockholm: Bromma, Sundbyberg, Täby, Danderyd, Åkersberga, Sollentuna, Järfälla, Spånga, Hässelby, Vällingby, Upplands-Bro, Kungsängen, Bålsta, Sigtuna, Enköping, Märsta, Norrtälje Södra Stockholm: Tyresö, Södertörn, Värmdö, Ingarö, Djurö, Uppsala Län.

NJB AB

267 76 Ekeby, Sverige

info@njb.nu
0708647863

NJB är Nordiska Fönsters samarbetspartner och vi erbjuder alla kunder en trygg och bra totalentreprenad. NJB:s montagegäng har god erfarenhet av Nordiska Fönsters produkter och lösningar. Vi bygger även om, renoverar, underhåller och utför mindre entreprenader. Detta gör vi ofta tillsammans med våra väletablerade underentreprenörer. Välkomna att höra av er.

Verksamhetsområde: Helsingborg, Höganäs, Ängelholm, Båstad, Åstorp, Bjuv, Klippan, Perstorp, Örkelljunga, Landskrona, Eslöv, Svalöv, Kävlinge, Lomma, Lund, Burlöv, Malmö

M. Almgren Byggnation & Inredning

Bålsta, Sverige

mwabygg@gmail.com
0734060143
mwabygg.com

Bolaget bedriver byggnadssnickeriarbeten, Finsnickeriarbeten, renovering, till- och nybyggnation av fastigheter.

Verksamhetsområde: Uppsala med omnejd, Enköping, Knivsta, Bålsta, Östhammar, Stockholms norrorter så som Bromma, Spånga, Solna, Kungsängen, Kallhäll, Stäket, Upplands-bro, Upplands Väsby, Märsta, Sigtuna.

Janssons Bygg

387 93 Borgholm, Sverige

andreas@janssonsbygg.com
0733-14 47 77
janssonsbygg.com

Janssons Bygg startades 2007 och ombildades 2011 till Janssons Bygg Öland AB. Vi är idag 18 personer involverade i företaget och vår styrka är duktigt folk med samma mål. Vår kärnverksamhet är byggnationer av villor/fritidshus med totalentreprenad. Vi utför även årligen en mängd fönsterbyte, renoveringar, takbyte m.m. Med fokus på kunskap och bemötande är vårt gemensamma motto, välkomna med Era förfrågningar!

Verksamhetsområde: Från Ölands norra udde till Färjestaden i söder.

M. Karlsson Bygg

Hässleholm, Sverige

mikael.ka@mkarlssonbygg.se
0703-13 32 04
mkarlssonbygg.se

M.Karlsson Bygg är ett byggföretag som erbjuder entreprenad i södra och mellersta Sverige. Företaget startades sommaren 2011. Grundaren bakom företaget Mikael Karlsson, har erfarenhet av allt inom byggnation från det första spadtaget till ett komplett, nyckelfärdigt hus.
Vi erbjuder alltid total eller generalentreprenad där vi tillhandahåller och ansvarar för de under- entreprenörer som projektet omfattas av. Företagets målsättning är att ge god service, ett väl bemötande och ett trevligt uppträdande, nöjda kunder, noggrannhet och allt till ett bra pris.

 

Verksamhetsområde: Hässleholm med 5 mils radie.

FK Bygg

Lundavägen 3, Björketorp

hasse@fkbygg.com
0320-60551
fkbygg.com

Byggnadsfirman Fransson & Karlsson AB skall utföra byggtjänster åt privatpersoner och företag i Marks kommun med omnejd.

Verksamhetsområde: Marks kommun med omnejd.

Eslövs Montage & Bygg AB

Eslöv, Sverige

info@eslovsmbab.se
0734-01 14 55
eslovsmbab.se

Vi utför de flesta förekommande arbeten i byggbranchen, och arbetar med både privatkunder och företag. Vi utför totalentreprenad och delad entreprenad, samt har ett brett kontaktnät av underentreprenörer. Vårt mål är att vara flexibla och anpassa oss efter kundens önskemål, hålla tidsplaner samt god kvalité på arbetet. Tveka inte att höra av er om ni vill ha hjälp med ert projekt.

 

Verksamhetsområde: Arbetar i hela Skåne men utgår från Eslöv.

E.M Byggentreprenad

Vintervägen 6, 241 72 Marieholm, Sverige

mbygg@hotmail.com
0762-024850

E.M Byggentreprenad är ett företag med 4 anställda, våra kunder är både privatpersoner och företag. Vi sysslar med fastighetsservice, renoveringar och nybyggnation. Våra anställda har alla nödvändiga tillstånd och certifieringar. E.M Byggentreprenad tar sig an uppdrag i hela Skåne.

 

Verksamhetsområde: Hela skåne

Mitt Dala Bygg AB

Hällvägen 1, 783 50 Gustafs, Sverige

Info@mittalabygg.se
0704-401512
mittdalabygg.se

Vi är en byggfirma i hjärtat av Sverige som bryr sig mer om kunden än plånboken, vårat mål är att ha 100% nöjda kunder.

Verksamhetsområde: Hela dalarna 

Mafftec Nord AB

Helsingborg, Sverige

alexander@mafftec.se
073-342 87 00
mafftec.se

Mafftec Nord AB är ett snabbt växande bolag från Helsingborg. Vi är totalentreprenörer och tar på oss alla möjliga byggprojekt från Stockholm i mitt till Trelleborg i syd. Vi är ett drivet byggföretag som strävar efter att leverera kvalitet. Vi anser att kvalitet, noggrannhet till detalj samt bra kemi mellan beställare och entreprenör alltid resulterar i 100% kundnöjdhet. 

För att hålla er uppdaterade under varje arbetsmoment får du som kund alltid bilddokumentation vid projektets slut. Detta gör vi för att redovisa hur varje etapp har utförts samt att ni får ett underlag som ni kan använda er av vid eventuella framtida behov. Bilddokumentation har vi tidigt implementerat i våra arbetsrutiner, ett mycket viktigt val som har lett till att kunder har känt sig säkra med att anlita oss som entreprenör för att utföra arbetet.

Önskar ni att anlita oss som er byggentreprenör, ser vi gärna fram emot ett möte.

Verksamhetsområden: Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Åstorp, Klippan, Örkelljunga, Markaryd.

Mindre projekt - max 100-120km radie från Helsingborg

Större projekt - Max upp till Uppsala

Bygg & Service I Boxholm AB

Pålsbo Perstorp, 595 92 Mjölby, Sverige

thomas@byggoservice.se
076 – 391 15 53
byggoservice.se

Bygg & Service utför stora och små byggprojekt i Motala, Mjölby och Linköping med omnejd, företagets verkstad och kontor finns i Boxholm. Våra kunder är företag, föreningar och privatpersoner. Vi vill erbjuda dig som kund ett helhetskoncept inom bygg från start till mål. Du har uppdrag. Vi har kompetensen. Dessutom har vi ett gott samarbete med duktiga företag inom EL, VVS, PLÅT, Gräventreprenad och Mureri.

Vi kommer gärna kostnadsfritt och tittar på ditt objekt. Vi lämnar sedan offert utan förpliktelse. Allt inom bygg är av intresse för oss. 

Verksamhetsområde: Omfattar huvudsakligen Motala, Mjölby och Linköping men vi är även verksamma i Ljungsbro, Borensberg, Motala, Vadstena, Ödeshög, Mantorp, Boxholm, Kisa, Rimforsa och Tranås.

KGB - Kattisavan Grund & Bygg

Lycksele, Sverige

Niklas.kgbbygg@gmail.com
072-20 41 388
kgbbygg.se

KGB är ett modernt byggföretag där vi har stort fokus på jämställdhet, vi jobbar för att ha en god arbetsmiljö där alla ska trivas och kunna ta eget ansvar och utvecklas inom sina områden. Vi utför alla slags byggnationer, renovering, servicearbeten, ombyggnationer och nybyggnationer. Vi jobbar även med lösullsisolering samt markskruv från Sluta gräv. Vi åtar oss även byggentreprenader där vi sköter samordningen och projektledning av alla hantverksgrupper. Vi hjälper både privatpersoner, företag, kommuner och bostadsföreningar. Att kunden är i fokus är ett av våra mål, att hitta bra lösningar för kunden samt en bra arbetsmiljö för våra anställda är väldigt viktig för oss. Vi använder oss av kvalitetsmaterial från ledande leverantörerna för långsiktiga lösningar och hållbarhet för att både ekonomiskt och miljömässigt.

Verksamhetsområde: Vi utgår från Lycksele och utför arbete i hela västerbotten med erfarenheter av jobb från Umeåområdet till Tärnaby/Hemavan.

 

Giron Bygg AB

Kiruna, Sverige

gironbygg@gmail.com
070 3334967
gironbygg.se

Giron Bygg är en kvalitetsmedveten byggfirma vars flexibla bygglösningar har lett till många varma rekommendationer av nöjda kunder. Med bas i Kiruna levererar vi nybyggda hus, måleri, nya kök och kakelarbeten där den höga kvaliteten märks in i minsta detalj. Nu har vi växt i våran verksamhet bygg och plåt under samma tak.  Hör av dig till oss för ett kostnadsfritt hembesök, där vi tillsammans kommer fram till vad du vill ha gjort och hur. Blir det slag i saken, hjälper vi gärna till med ROT-avdraget!

Verksamhetsområde: Kiruna, Riksgränsen, Svappavaara, Gällivare, Jukkasjärvi, Vittangi

H Malmberg Byggentreprenad AB

Lund, Sverige

offert@hmbyggab.se
040-26 63 00
hmbyggab.se

H Malmberg Byggentreprenad AB är ett fullserviceföretag baserat i Malmö. Vi servar kunder i hela Skåne, främst de sydvästra kommunerna. Vårt företag sätter kundens önskemål i fokus oavsett om ni är privatperson eller företag, arbetets storlek eller art. Som totalentreprenör sköter vi all kontakt med underleverantörer och ni behöver bara oss som kontakt.

Hör av er så gör vi ett kostnadsfritt besök för att tillsammans gå genom ert projekt.

Verksamhetsområde: Malmö, Lund, Vellinge, Svedala, Trelleborg, Staffanstorp, Skurup, Lomma, Kävlinge, Ystad, Simrishamn, Sjöbo

 

 

Dallal Bygg AB

Tullgatan 15, 972 38 Luleå, Sverige

frank@dallalbygg.com
073-838 89 85
dallalbygg.com

Vi är ett bygg och anläggningsföretag baserat i Luleå med ett kompetent team av anställda inom många områden, från konstruktion och byggprojekt till städning samt flytthjälp. oavsett om du är en privatperson eller ett företag. Vi tar stor stolthet i att alla våra hantverkare inom diverse områden är skickliga och sätter kundens intresse först med en tät och trygg dialog samtidigt som vi hjälper nykomna som är kompetenta inom sina områden att arbeta axel mot axel med svenskfödda professionella hantverkare. 

Verksamhetsområde: Hela Norrbotten.

HNT Bygg AB

Skutskär, Sverige

info@hntbygg.se
070-381 02 03
hntbygg.se

Vi är en byggfirma som utför stora som små projekt. Vi jobbar gärna som totalentreprenör och ansvarar för att leverera en komplett produkt. Vi är en firma med kort väg till beslut och vi ställer höga krav på oss själva, våra leverantörer och vår slutprodukt. 

Verksamhetsområde: Gävle med omnejd. (ca en 5-10 mils radie) samt norra Uppland. 

Billesholms Byggservice AB

267 73 Billesholm, Sverige

info@billesholmsbyggserviceab.se
0736213961

Vi utför allt ifrån små till stora renoveringar, nybyggnationer mm, vi sätter alltid kunden i fokus för att få så nöjda kunder som möjligt.
Då vi har duktiga underentreprenörer så kan vi ta oss an dem flesta arbetena för att kunna skapa en helhetslösning för kunden

Verksamhetsområde : Vi tar oss an arbeten inom hela skåne.

Sundby Montage AB

Strängnäs, Sverige

info@sundbymontage.se
010-183 98 21

Sundby Montage är ett byggföretag verksamt i Mälardalen. Med gedigen projekterfarenhet och fackmannamässiga specialister inom montage, snickeri och måleri säkerställer vi lyckade fönsterprojekt. Vi arbetar åt både företags- och privatkunder med transparens, ödmjukhet och hög kvalitet. Planerar du att bygga nytt eller genomföra ett fönsterbyte för ditt hem, kontor eller handelsplats tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning.

 

Verksamhetsområde: Mälardalen, Södermanland och Stor-Stockholm. 

BomanJensen

Sandgatan 4, 582 38 Linköping, Sverige

info@bomanjensen.com
0725007834

Vi utför allt från enkla engångsreparationer, renoveringar, nybyggnationer & tillbyggnad till att skapa en plan tillsammans med dig rörande återkommande underhållsbehov. Vi anpassar oss efter dina behov. Nöjda kunder är våra kunder!

 

Verksamhetsområden: Linköping, Mjölby, Motala och hela Östergötland

 

Hantverkarn i Jönköping AB

Jönköping, Sverige

micky@hantverkarnjkpg.se
0735-238611
hantverkarnjkpg.se

Hantverkarn I Jönköping AB är det lilla byggföretaget med den stora erfarenheten som sätter fokus på professionella resultat och en nöjd kundkrets. Vi har stor erfarenhet när det kommer till diverse renoveringar och tillbyggen och vi håller reda på allt för att du som kund ska känna sig trygg under byggtiden. Ni och slutresultatet är det som vi prioriterar och vårat helhetsansvar sträcker sig från början till slut. Vi är ett ungt företag med många års erfarenhet inom byggbranschen. Vår erfarenhet och kunskap gör att vi kan bemästra alla byggen och tillhandahålla kvalitet från början till slut. Vi utför alla sorters bygg- och snickeriarbeten. Oavsett om det handlar om hela nyproduktioner eller små tillbyggnationer -vi tar oss an alla projekt!

Verksamhetsområde: Jönköping, Bankeryd, Gränna, Ödeshög, Brandstorp, Hjo, Ulricehamn

Mariannelunds Kök & Inredningssnickeri AB

598 97 Mariannelund, Sverige

pa@mkisnickeri.se
070-4664644
mkisnickeri.se

Vi tillverkar kök, badrum, specialsnickerier efter kundens önskemål, vi utför även ombyggnationer, utbyggnader, fönster- /dörrbyte osv.

Örebro Bygg & Montage

Örebro, Sverige

info@orebrobyggmontage.se
0735009530

Utför alla typer av byggnadsarbeten. Gör även arbeten inom fönster, fasader och dörrar vilket ger oss en bred kompetens. 

Verksamhetsområde: Örebro med 10 mil omnejd

AF Fönster & Dörrar

576 32 Sävsjö, Sverige

info@affonster.com
073 - 535 74 88

AF Fönster & Dörrar AB är ett företag mitt i Småland. Vi byter, säljer och monterar fönster & dörrar. Hos oss ingår det alltid komplett fönsterbyte , från ett kostnadsfritt hembesök till färdigt montage.

Verksamhetsområde: Hela Småland

Kuggås Bygg AB

Mönsterås, Sverige

kuggasbygg@hotmail.com
0702600011

Ryds Glas AB

Sölvesborgsvägen 29, 374 41 Karlshamn, Sverige

karlshamn@rydsglas.se
0454-10467

Ryds Glas AB

Viggenvägen 14, 372 91 Ronneby, Sverige

ronneby@rydsglas.se
0457-10179

Ryds Glas AB

Gullbernavägen 25, 371 47 Karlskrona, Sverige

karlskrona@rydsglas.se
0455- 242 00

Ryds Glas Falun AB

Matsarvsvägen 8, 791 77 Falun, Sverige

falun@rydsglas.se
023-14511

Ryds Glas Falun AB

Industrigatan 7, 821 41 Bollnäs, Sverige

falun@rydsglas.se
023-14511

Ryds Glas Gävle AB

Ingenjörsgatan 20, 802 93 Gävle, Sverige

gavle@rydsglas.se
026-184900

Ryds Glas AB

Skallebackavägen 19, 302 41 Halmstad, Sverige

halmstad@rydsglas.se
035-21 24 34

Ryds Glas AB

Kanslistvägen 4, 311 39 Falkenberg, Sverige

falkenberg@rydsglas.se
0346-82288

Ryds Glas Jönköping AB

Prästängsvägen 2B, 575 31 Eksjö, Sverige

eksjo@rydsglas.se
0381-14740

Ryds Glas Jönköping AB

Skiftesvägen 8, 563 31 Gränna, Sverige

eksjo@rydsglas.se
036-2914452

Ryds Glas Jönköping AB

Linnégatan 3, 561 32 Huskvarna, Sverige

huskvarna@rydsglas.se
036-132585

Ryds Glas AB

Franska vägen 9, 393 56 Kalmar, Sverige

kalmar@rydsglas.se
0141-21 21 00

Ryds Glas Värmland AB

Hamnpirsgatan 4, 652 21 Karlstad, Sverige

karlstad@rydsglas.se
054-214564

Ryds Glas AB

Järnvägsgatan 4, 731 30 Köping, Sverige

koping@rydsglas.se
0221-10013

Ryds Glas AB

Köpingsvägen 16, 724 60 Västerås, Sverige

vasteras@rydsglas.se
021-416000

Ryds Glas AB

Bergavägen 11, 254 66 Helsingborg, Sverige

helsingborg@rydsglas.se
042-329400

Ryds Glas AB

Björkhemsvägen 23, 291 54 Kristianstad, Sverige

kristianstad@rydsglas.se
044-210898

Ryds Glas AB

Verkstadsgatan 10, 262 71 Ängelholm, Sverige

angelholm@rydsglas.se
0431-174 40

Ryds Glas AB

Norra Järnvägsgatan 64, 931 37 Skellefteå, Sverige

skelleftea@rydsglas.se
0910-13540

Ryds Glas Stockholm AB

Fågelviksvägen 15, 145 53 Norsborg, Sverige

stockholm@rydsglas.se
08-53471150

Ryds Glas Stockholm AB

Brunnängsv. 18, 152 42 Södertälje, Sverige

stockholm@rydsglas.se
08-534 711 50

Ryds Glas AB

Alfagatan 3, 431 49 Mölndal, Sverige

goteborg@rydsglas.se
031-25 44 94

Ryds Glas AB

Arendalsvägen 43, 434 39 Kungsbacka, Sverige

kungsbacka@rydsglas.se
0300-77377

Ryds Glas AB

Industrivägen 59, 433 61 Sävedalen, Sverige

goteborg@rydsglas.se
031-254494

Ryds Glas AB

Skönbergsvägen 63, 856 31 Sundsvall, Sverige

sundsvall@rydsglas.se
060-121250

Ryds Glas AB

Strandgatan 10, 871 45 Härnösand, Sverige

harnosand@rydsglas.se
0611-19212

Ryds Glas AB

Mått Johanssons Väg 26, 633 46 Eskilstuna, Sverige

eskilstuna@rydsglas.se
016-131911

Ryds Glas AB

Mästarvägen 5B, 645 41 Strängnäs, Sverige

strangnas@rydsglas.se
0152-10161

Ryds Glas AB

Oppundavägen 62, 641 37 Katrineholm, Sverige

katrineholm@rydsglas.se
0150-16060

Ryds Glas AB

Vindelvägen 1, 241 38 Eslöv, Sverige

eslov@rydsglas.se
0413-16600

Ryds Glas AB

Tvärgatan 1, 243 32 Höör, Sverige

eslov@rydsglas.se
040-448083

Ryds Glas AB

Kontorsvägen 7, 246 43 Löddeköpinge, Sverige

loddekopinge@rydsglas.se
046-71 03 10

Ryds Glas AB

Emilstorpsgatan 22, 213 64 Malmö, Sverige

skane@rydsglas.se
040-940100

Ryds Glas AB

Skruvvägen 1, 451 75 Uddevalla, Sverige

uddevalla@rydsglas.se
0522-665009

Ryds Glas AB

Spinnvägen 11, 903 61 Umeå, Sverige

umea@rydsglas.se
090-706540

Ryds Glas AB

Verkstadsgatan 10, 753 23 Uppsala, Sverige

uppsala@rydsglas.se
018-65 13 32

Ryds Glas AB

Gnistagatan 13, 754 54 Uppsala, Sverige

uppsala@rydsglas.se
018-69 10 40

Ryds Glas AB

Centralgatan 3, 815 38 Tierp, Sverige

uppsala@rydsglas.se
0293-109 99

Ryds Glas AB

Verkstadsvägen 5, 743 34 Östhammar, Sverige

uppsala@rydsglas.se
0173-109 95

Ryds Glas AB

Verkstadsgatan 1, 441 57 Alingsås, Sverige

alingsas@rydsglas.se
0322-10021

Ryds Glas AB

Humlegatan 15, 504 51 Borås, Sverige

boras@rydsglas.se
033-130077

Ryds Glas AB

Kinnegatan 19, 531 33 Lidköping, Sverige

lidkoping@rydsglas.se
0510-24000

Ryds Glas AB

Oljevägen 3, 541 34 Skövde, Sverige

skovde@rydsglas.se
0500-410441

Ryds Glas AB

Maskingatan 1, 447 32 Vårgårda, Sverige

vargarda@rydsglas.se
0322-669030

Ryds Glas Växjö AB

Slöjdgatan 2, 352 46 Växjö, Sverige

vaxjo@rydsglas.se
0470-40200

Ryds Glas AB

Osmundgatan 10, 703 83 Örebro, Sverige

orebro@rydsglas.se
019-161080

Ryds Glas AB

Roxviksgatan 10, 582 73 Linköping, Sverige

linkoping@rydsglas.se
0510-24000

Ryds Glas AB

Linnégatan 17, 602 23 Norrköping, Sverige

norrkoping@rydsglas.se
011-129840

Ryds Glas AB

Brukslagarvägen 9, 611 31 Nyköping, Sverige

nykoping@rydsglas.se
0155-219800

Ryds Glas AB

Mineralvägen 20, 591 53 Motala, Sverige

motala@rydsglas.se
0141-21 21 00

Ryds Glas AB

Bangårdsgatan 30, 831 45 Östersund, Sverige

ostersund@rydsglas.se
063-127940

Ryds Glas AB

Lövtorpsvägen 2N, 837 31 Järpen, Sverige

are@rydsglas.se
0647-16070

Ryds Glas AB

Verkstadsgatan 3, 811 40 Sandviken, Sverige

sandviken@rydsglas.se
026-25 32 59

Ryds Glas AB

Bäckängsvägen 3, 826 75 Ljusne, Sverige

sandviken@rydsglas.se
026-248472

AMT Byggentreprenad AB

Göteborg, Sverige

rb@amtgroup.se
0766-419743
amtgroup.se

Ett modernt byggbolag med starka traditioner. Vi sysslar med det mesta. Alltifrån mindre uppdrag som enstaka fönsterbyten till nybyggnationer/utbyggnationer.  

 

Verksamhetsområden: Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Härryda, Partille, Lerum, Alingsås, Vårgårda, Ale, Kungälv, Stenungssund, Tjörn och Lilla edet.

Labour Sweden

Kiruna, Sverige

hepa1946@gmail.com
070-365 65 85

Demontering och Montering av fönster och ytterdörrar. 

Verksamhetsområde: Kiruna - Gällivare Kommun - Pajala Kommun

Vanliga frågor

Önskar ni få hjälp med hela ert fönsterbyte från början till slut kan ni kontakta någon av våra samarbetspartners för installation. Våra partners gör då ett hembesök hos er för måttagning och rådgivning och lämnar sedan offert på helheten, det vill säga både installation samt nya produkter och bortforsling av de gamla.
Priserna varierar beroende på material på karmar, material i fasad och om det är öppningsbara eller fasta fönster men någonstans mellan 3000-5000kr per fönster är praxis för en komplett installation både invändigt och utvändigt.
Ja, du får göra rotavdrag på ditt fönsterbyte. Om du byter fönster på hus eller fritidshus du äger får du dra av halva kostnaden för arbetet genom ROT-avdrag. Maximalt avdragsbelopp är 50.000kr per person och år. Detta kan våra installationspartners hjälpa er med om ni köper installationstjänst genom dem.
Ja,i de fall Schüco produkter har inhandlats hos Nordiska Fönster så kan man kontakta våra samarbetspartner för offert på installation.
Kontakta någon av våra samarbetspartners runtom i landet för ett hembesök där de kan hjälpa er med måttagning och rådgåvning och sedan lämna en offert på helheten till er, det vill säga komplett installation, nya produkter och bortforsling av gamla fönster.

PRODUKTER ÄR TILLAGDA I DIN VARUKORG

Är du privatperson eller företag?

Privat Företag

Denna sajt använder cookies. Vi använder enhetsidentifierare för att förbättra din upplevelse. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår sajt. Mer info. Integritetspolicy.

Ok, jag förstår