Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Frågor? Vänligen kontakta oss.

0431-37 14 00 Vardagar 08:00-17:00 info@nordiskafonster.se Kontakta oss

Nordens största utställning på 900 kvm

Huvudkontor
Ängelholm
Lagegatan 24
262 71 Ängelholm

Se video från vårt showroom
Kontakta oss

15 kvm utställning med begränsat sortiment. Klicka på orten för adress.

Orter:

Jönköping
Västra Frölunda
Lomma
Uppsala

Till kassan
Varukorgen
0
0 kr


Per produkt

Per totalt
Totalt (inkl. moms): 0 kr
Till kassan

Monterat och klart - med allt på en faktura

Samarbetspartners

För dig som vill ha det monterat och klart kan vi rekommendera våra samarbetspartners som erbjuder en helhetslösning. Välj närmsta montör nedan för hembesök och uppmätning av era fönster. Ni får en offert på både fönster och arbete, och vid godkänd offert beställs era fönster av montören. När era fönster är levererade kommer montören hem till er och installerar de nya fönsterna. Allt på en faktura! Våra samarbetspartners är utbildade hos oss på Nordiska fönster. Detta gör att du får vår spetskompetens hela vägen ut till montaget. Tack vare en totalentreprenad får du garanti på både produkt och montage.
Logo Montage & Byggentreprenad AB

Hos DA Montage & Byggentreprenad AB hittar du professionella tjänster inom byggnation. Vi har stor erfarenhet av en mängd olika områden och är din kunniga partner inom byggkonstruktion och produktion. Genom lyhördhet, professionalism och en rad olika specialistkompetenser strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders önskemål. Du får de bästa tänkbara förutsättningarna för att ta ett helhetsgrepp om såväl stora som små byggprojekt. På produktionssidan är vi specialiserade på fönstermontage, plåt, ROT och nyproduktion. Har ni planer på fasadändring eller ingrepp i bärande konstruktion i samband med fönstermontaget så bistår vi även med arkitektritningar, konstruktionsritningar samt övriga handlingar du behöver inför ditt projekt eller eventuell bygglovsansökan.
Tillsammans med modern kunskap och ett varmt kundbemötande levererar vi förstklassiga resultat varje gång – oavsett storlek eller karaktär på uppdraget. Välkommen till ett byggföretag med personligt engagemang för just ditt projekt!
Verksamhetsområde: Nynäshamn – Södra Stockholm – Södertälje – Södertörn – Huddinge -  Haninge - Farsta - Värmdö - Tyresö - Ingarö - Djurö - Sandhamn.

0768376837     info@damb.se     damb.se
Logo Ängelholmsbyggarna

Ängelholmsbyggarna är en byggfirma med säte i Ängelholm och arbetar i vår kära hemort med omnejd så som Helsingborg och Bjärehalvön. Vårt mål är att hjälpa kunder med sina problem, stora som små. Allt från ny byggnation till renovering. Vi på Ängelholmsbyggarna tycker det är viktigt att vara tydliga med kunden så att denna känner sig trygg i vårt samarbete.
Verksamhetsområde: Från Laholm - Norra Landskrona in mot Eket

0701434302     sebastian@angelholmsbyggarna.se     angelholmsbyggarna.se
Logo Fönstergården Idealfönster AB

Vi på Fönstergården Idealfönster AB är återförsäljare för olika leverantörer och i vårt sortiment ingår alla tänkbara fönstertyper i samtliga storlekar, former och material. Fönstergården Idealfönster ägs av Lennart, Patrik och Peter Nilsson sedan våren 1999. Under 2001 bildades aktiebolaget. Önskas montering har vi egna montörer, så vi kan erbjuda hela konceptet där vi tar hand om allt.
Verksamhetsområde: Södra Skåne - Eslöv - Malmö - Sjöbo - Simrishamn

0411-53 22 80     info@fonstergarden.se     fonstergarden.se
Logo Desint AB

Vi är ett unikt byggföretag som kombinerar byggnation och inredning. Med vår byggkunskap, höga kundfokus, kreativa tänk och känsla för färg & form hjälper vi våra kunder med allt ifrån idéer, design och utformning till färdigställande. Vi har fullständig komptens inom byggnation och våra hantverkare har lång och bred erfarenhet. Till varje projekt utser vi en projektansvarig som ser till att arbetet utförs korrekt vilket leder till ett mycket goda resultat och nöjda kunder. Kunderna är mycket nöjda med denna tjänst eftersom man bara har en kontaktperson under arbetes gång även om firmor, tex el & VVS, är inblandade i projektet. Vi utför en slutbesiktning efter varje jobb där vi tillsammans med kunden går igenom jobbet i sin helhet. Vi har konkurrenskraftiga priser där kundens förväntningar alltid skall överträffas och givetvis kan ni utnyttja Rot-avdraget.
Verksamhetsområde: Västernorrland, Hälsingland, Ängermanland & Jämtland.

070-56 56 890     stefan@desint.nu     desint.nu
Logo JSB Construction AB

JSB Byggservice ska bygga på flexibla lösningar, tilltro och duktiga yrkesarbetare. Med JSB Byggservice får du en trygg och erfaren samarbetspartner för alla typer av byggservicearbeten. Vi bygger om, renoverar, underhåller och utför mindre entreprenader. Det är ofta ett löpande samarbete som bygger på goda och långa relationer där JSB har god kännedom om fastigheter och både sköter om löpande renoveringar och akuta uppdrag. Det riktar sig mot en bred marknad, både privat och offentlig. Allt ifrån försäkringsskador, till diverse renoveringsarbeten kan byggservice hjälpa till med. Man räknar på och lämnar offerter på olika projekt och jobbar även utifrån avtal med olika kunder.
Verksamhetsområde: Helsingborg, Höganäs, Ängelholm, Landskrona, Lund, Åstorp, Båstad, Eslöv, Svalöv, Kävlinge, Klippan, Perstorp, Örkelljunga, Markaryd, Höör, Laholm och Halmstad.

0704-59 51 80     joakim.nordstrom@jsb.se     jsb.se
Logo dilubygg

DiLu Byggtjänst AB grundades 2008 av Dick Lund. De utför renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader och nybyggnationer av alla dess slag inom bygg. För att kunden likväl som byggherre ska känna sig trygg, så är de certifierade inom Bas P- bas -U, för en säker arbetsmiljö. De är även ansluta till ID:06. och certifierade av Villaägarna/Bra Byggare. Att ha en lugn, säker och god stämning hemma hos kunderna när de är på besök är A och O för DiLu Byggtjänst AB. Ägaren Dick Lund har sedan 2003 arbetat med fönsterförsäljning och montage och det är ett av deras specialområden. De jobbar mot privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar.
Verksamhetsområde: Värmland, Dalsland, Bohuslän och övriga Västra Götaland

0532-204 50     info@dilubygg.se     dilubygg.se
Logo Norsbro

KUNDEN I FOKUS. Vi är övertygade om att du , som kund och uppdragsgivare, inte bara vill ha en utförare.
Vi tror att du även vill ha någon att hålla i handen genom ett av ditt livs största projekt. Någon som har gjort det förut. Vi vill komma in i projektet så tidigt som möjligt, för att kunna hjälpa kunden med materialval och konstruktionstips.  Därför har vi samlat ett stort antal verksamheter under ett tak, så du som kund har EN kontakt, som håller ordning på hela projektet. Oavsett storlek. Vi tillhandahåller även projektering, konstruktionsritningar och bygglovsansökan om så önskas.
Verksamhetsområde: Dalarna, Gästriksland, Värmland, Härjedalen, Jämtland

072-2128374     daniel@norsbro.se     www.norsbro.com
Logo husförädlare Hall AB

Jag som driver företaget heter Mikael Hall, och har över 25 års erfarenhet i branschen. Företaget utför de flesta arbeten inom Renovering, Ombyggnad & Tillbyggnad, men är specialiserat på Fönster, Kök & andra inredningsarbeten.
Verksamhetsområde: Ängelholm - Malmö.

0702-62 02 35     info@husforadlarehall.se     husforadlarehall.se
Logo Nygrens Byggmåleri

Nygren Bygg & Entreprenad vi kan Sverige. Med 45 år av tradition och inspiration har erfarenheten under dessa år byggt upp känslan för kvalité. Detta är idag ett sätt för oss att bemöta våra kunders specifika önskemål och behov oavsett om du är företagskund eller privatperson. Vi erbjuder idag tjänster inom fönsterförsäljning, fönstermontage, elinstallation, ombyggnationer, tillbyggnationer, renoveringar, vvs & måleri. När du anlitar Nygren Bygg & Entreprenad investerar du i kvalite!

Verksamhetsområde: Hudiksvall, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå.

090-290 52     info@nygrenbyggmaleri     nils@nygrenbyggmaleri     nygrenbygg.com
logo_ren_snickargladje

ByggWång AB har lång tradition inom byggsektorn med många nöjda kunder och en stark lokal förankring. Vi ser till kundens specifika önskemål och levererar ett kostnadseffektivt resultat oavsett om det gäller privat eller företagskunder. ByggWång AB har ett långsiktigt och kvalitetsmedvetet tänk som genomsyrar jobben vi utför. Detta gäller så väl material som kontakten med kunden, oavsett storlek och karaktär på bygget.

Verksamhetsområde: Östergötland och norra Småland.

0708-66 46 63     henric@ryda.se
Logo Windahls bygg

Mitt namn är Jerker Windahl och driver Windahls Bygg sedan 2004. Jag har 30 års erfarenhet i byggbranchen. Windahls Bygg är utbildade inom Byggteknik, inredning, våtrum med kakel och klinker samt fönstermontage. Vår styrka är lyhördhet, noggrannhet och har ett arbetsområde som sträcker sig över stora delar av Skåne.
Verksamhetsområde: Ängelholm - Båstad - Halmstad - Örkelljunga - Klippan - Rydebäck - Höganäs.

070-966 73 77     wb@windahlsbygg.se
Logo MP tak och bygg AB

Vi är ett mindre byggföretag i Småland och Västra Götalands län, i Mullsjö. Att sätta pricken över i:et är vårt mål- och att du som kund skall få precis det du önskar och lite till. Vi tar oss an följande typer av arbete: Takarbete, PVC fönsterförsäljning och montering, Terasser/altaner och fasadrenovering.
Verksamhetsområde: Småland - Västra götalands län - Mullsjö.

076-311 71 16     info@mpbyggab.se     mpbyggab.se
Logo Real Estate Concept

Vi på Real Estate Concept är en helhetsleverantör av fastighetsrelaterade produkter och erbjuder en mängd högkvalitativa produkter och tjänster. Vi utgår från Falköping, där vi också har vår utställning men har hela Skaraborg som vårt arbetsområde. Vi arbetar med privatkund, företag, fastighetsägare och BRF. Vår egen kompetens kompletteras med ett brett kontaktnät inom bygg och entreprenad.
Verksamhetsområde: Utgår från Falköping - Hela Skaraborg.

0515-69 46 10     info@reciw.se     reciw.se
Logo A-bolagen

A-Bolagen är ett företag inom bygg, montage och fastighetsbranschen. Stor inriktning ligger på byggsektorn där vi håller igång snickare med allt från minsta köksmonteringen till kompletta husbyggnationer. Vi har utbildad personal för monteringsarbeten, så som butiksinredning, modul och elementmontering, markis och persienn, fönstermontage med mera. Vi har även arbetskraft inom fastigheter med service och dylikt, samt att vi håller med en del större egna fastigheter med hyreslägenheter. Vi har varit aktiva sedan 2009, men har tillsammans betydligt längre erfaren inom våra områden. Vi har målbilden att växa långsamt och bygger företaget på lojal och trivsam arbetsmiljö.
Verksamhetsområde: Göteborg i norr, Halmstad i söder och Hyltebruk/Borås i öster.

0736-78 72 70     info@a-bolagen.se     a-bolagen.se
Logo Nordic Bygg och kakelmontage AB

Nordic Bygg och Kakelmontage AB startades 2007 som enskild firma av Johan Jansson som sedan 2010 ombildades till ett aktiebolag. Bolaget gör allt inom byggbranschen som renovering, nybyggnationer, altaner, fönsterbyten, takbyten, marksten och har även våtrumsbehörighet som innebär att vi är godkända av BKR att utföra badrumsrenoveringar. Vi är noggranna och håller hög standard på allt utförande, vi har kontinuerlig kontakt under hela byggtiden med kunden så inga missförstånd uppstår. Vi erbjuder totalentreprenad om kunden önskar det.
Verksamhetsområde: Värmlamd, Dalarna, Närke, Dalsland.

0705-98 98 09     johan@nordicbk.se     nordicbk.se
Logo Klosterfastigheter

Klosterfastigheter AB bildades i början av 2000 talet för att förvalta och förädla det gamla sockerbruket i Roma, mitt på Gotland. Under resans gång så har vi anställt egna hantverkare som är mycket mångsidiga. Vi har nu för avsikt att bredda vår verksamhet och där kommer Nordiska Fönster in. Vår kompetens och maskinutrustning torde komma väl till pass.
Verksamhetsområde: Gotland

070 - 827 51 12     info@klosterfastigheter.se     klosterfastigheter.se
Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo

PRODUKTER ÄR TILLAGDA I DIN VARUKORG

Denna sajt använder cookies. Vi använder enhetsidentifierare för att förbättra din upplevelse. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår sajt. Mer info

Ok, jag förstår