Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Prisgaranti
Sveriges bredaste sortiment
Kvalitet & design till rätt pris
Handla tryggt
Utställningar Butiker
Besök våra utställningar

Nordens största utställning på 900 kvm

Huvudkontor
Ängelholm
Lagegatan 24
262 71 Ängelholm

Se video från vårt showroom
Kontakta oss

15 kvm utställning med begränsat sortiment. Klicka på orten för adress.

Orter:

Jönköping
Västra Frölunda
Lomma
Uppsala
Sollentuna
Linköping

Populära sökningar
Summering varukorg
()

Per produkt

Per totalt
Totalsumma:
Inkl.moms
  0 kr
Gå till kassan
Meny

Monterat och klart

Montera dina fönster enkelt med någon av våra samarbetspartners, allt på en faktura! För dig som söker en smidig fönsterinstallation och vill ha dina produkter monterat och klart kan vi rekommendera våra samarbetspartners som erbjuder en helhetslösning. Välj närmsta montör nedan för hembesök och uppmätning av era fönster. Ni får en offert på både fönster och arbete, och vid godkänd offert beställs era fönster av montören. Våra montörer kan förutom att montera fönster, även installera ytterdörrar eller skjutdörrar. När era fönster är levererade kommer montören hem till er och installerar de nya fönsterna. Våra samarbetspartners är utbildade hos oss på Nordiska Fönster och är experter på att installera fönster ur vårt sortiment. Detta gör att du får vår spetskompetens hela vägen ut till montaget. Tack vare en totalentreprenad får du garanti på både produkt och montage och med hela projektet på en faktura!

Da Montage & Byggentreprenad Ab

Hammarhagsvägen 16, 149 45 Nynäshamn, Sverige

info@damb.se
076-832 68 09
damb.se

Hos DA Montage & Byggentreprenad AB hittar du professionella tjänster inom byggnation. Vi har stor erfarenhet av en mängd olika områden och är din kunniga partner inom byggkonstruktion och produktion. Genom lyhördhet, professionalism och en rad olika specialistkompetenser strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders önskemål. Du får de bästa tänkbara förutsättningarna för att ta ett helhetsgrepp om såväl stora som små byggprojekt. På produktionssidan är vi specialiserade på fönstermontage, plåt, ROT och nyproduktion. Har ni planer på fasadändring eller ingrepp i bärande konstruktion i samband med fönstermontaget så bistår vi även med arkitektritningar, konstruktionsritningar samt övriga handlingar du behöver inför ditt projekt eller eventuell bygglovsansökan.
Tillsammans med modern kunskap och ett varmt kundbemötande levererar vi förstklassiga resultat varje gång – oavsett storlek eller karaktär på uppdraget. Välkommen till ett byggföretag med personligt engagemang för just ditt projekt!

Verksamhetsområde: Nynäshamn – Södra Stockholm – Södertälje – Södertörn – Huddinge -  Haninge - Farsta - Värmdö - Tyresö - Ingarö - Djurö - Sandhamn - Norra Stockholm & Uppsala: Täby, Danderyd, Åkersberga, Sollentuna, Upplands Väsby.

Ängelholmsbyggarna

Ängelholm, Sverige

sebastian@angelholmsbyggarna.se
0701434302
angelholmsbyggarna.se

Ängelholmsbyggarna är en byggfirma med säte i Ängelholm och arbetar i vår kära hemort med omnejd så som Helsingborg och Bjärehalvön. Vårt mål är att hjälpa kunder med sina problem, stora som små. Allt från ny byggnation till renovering. Vi på Ängelholmsbyggarna tycker det är viktigt att vara tydliga med kunden så att denna känner sig trygg i vårt samarbete.
Verksamhetsområde: Från Laholm - Norra Landskrona in mot Eket

Fönstergården Idealfönster AB

Västra Vemmenhög 719, 274 93 Skurup, Sverige

info@fonstergarden.se
040-48 11 93
fonstergarden.se

Vi på Fönstergården Idealfönster AB är återförsäljare för olika leverantörer och i vårt sortiment ingår alla tänkbara fönstertyper i samtliga storlekar, former och material. Fönstergården Idealfönster ägs av Lennart, Patrik och Peter Nilsson sedan våren 1999. Under 2001 bildades aktiebolaget. Önskas montering har vi egna montörer, så vi kan erbjuda hela konceptet där vi tar hand om allt. Verksamhetsområde: Södra Skåne - Eslöv - Malmö - Sjöbo - Simrishamn

Verksamhetsområde: Södra Skåne - Eslöv - Malmö - Sjöbo - Simrishamn

Desint Bygg & Inredning

Kaptensgatan 15, 852 38 Sundsvall, Sverige

info@desint.nu
070-565 68 90
desint.nu

Vi är ett unikt byggföretag som kombinerar byggnation och inredning. Med vår byggkunskap, höga kundfokus, kreativa tänk och känsla för färg & form hjälper vi våra kunder med allt ifrån idéer, design och utformning till färdigställande. Vi har fullständig komptens inom byggnation och våra hantverkare har lång och bred erfarenhet. Till varje projekt utser vi en projektansvarig som ser till att arbetet utförs korrekt vilket leder till ett mycket goda resultat och nöjda kunder. Kunderna är mycket nöjda med denna tjänst eftersom man bara har en kontaktperson under arbetes gång även om firmor, tex el & VVS, är inblandade i projektet. Vi utför en slutbesiktning efter varje jobb där vi tillsammans med kunden går igenom jobbet i sin helhet. Vi har konkurrenskraftiga priser där kundens förväntningar alltid skall överträffas och givetvis kan ni utnyttja Rot-avdraget.

Verksamhetsområde: Västernorrland, Hälsingland, Ängermanland & Jämtland.

Optima i Eskilstuna AB

Eskilstuna, Sverige

info@optimaieskilstuna.se
0708-41 82 75

Optima är ett  bygg och montage företag med säte i Eskilstuna. Vi har en lång och bred erfarenhet inom byggnation och fönsterbyten, stora som små. Vi på Optima jobbar med hög kvalité, noggranhet och utbildad personal som ger kunden ett säkert och väl utfört jobb. Kommunikation är en nyckel för ett bra resultat. Under våra projekt så är vi den enda kontakten ni som kunder kommer att behöva ha.  Vi är de som ser till att jobbet blir utfört enligt era önskemål. Vårt mål är alltid att leverera ett bra jobb med kund i fokus. Välkomna till ett företag som vill det bästa för ert projekt.

Eskilstuna, Västerås, Köping, Arboga, Örebro, Hallsberg, Vingåker, Katrineholm, Strängnäs, Flen, Enköping, Bålsta, Södertälj. 

DiLu Byggtjänst AB

Skoghemsvägen 1, 662 98 Tösse, Sverige

info@dilubygg.se
076-109 44 36
dilubygg.se

DiLu Byggtjänst AB grundades 2008 av Dick Lund. De utför renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader och nybyggnationer av alla dess slag inom bygg. För att kunden likväl som byggherre ska känna sig trygg, så är de certifierade inom Bas P- bas -U, för en säker arbetsmiljö. De är även ansluta till ID:06. och certifierade av Villaägarna/Bra Byggare. Att ha en lugn, säker och god stämning hemma hos kunderna när de är på besök är A och O för DiLu Byggtjänst AB. Ägaren Dick Lund har sedan 2003 arbetat med fönsterförsäljning och montage och det är ett av deras specialområden. De jobbar mot privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar.

Verksamhetsområde: Värmland, Dalsland, Bohuslän och övriga Västra Götaland

JMT BYGG AB

Hjortronstigen 15, 571 37 Nässjö, Sverige

jim@jmtbygg.se
072-329 71 22
jmtbygg.se

JMT bygg AB är ett företag beläget i Nässjö. Namnet JMT är företagets 3 ägare, Jim, Mathias och Tom. med våra olika spetskompetenser så skapar vi goda resultat som vi kan lämna över till kund. vårat företag står bakom noggrannhet, bra kommunikation och sätter kunden i fokus. Vi utför totalentreprenad inom nyproduktion av olika slag samt köksbyten, fönsterbyten, takbyten och dränering med mera för att du som kund skall känna dig trygg genom hela projektet.

Verksamhetsområde: Jönköping, Habo, Gränna, Nässjö, Eksjö, Vetlanda, Sävsjö, Vaggeryd, Vrigstad, Aneby, Tranås, Boxholm

NORSBRO BYGG & ENTREPRENAD AB

Tibble Sågmyravägen 34, 793 36 Leksand, Sverige

daniel@norsbro.se
072-2128374
norsbro.com

KUNDEN I FOKUS. Vi är övertygade om att du , som kund och uppdragsgivare, inte bara vill ha en utförare.
Vi tror att du även vill ha någon att hålla i handen genom ett av ditt livs största projekt. Någon som har gjort det förut. Vi vill komma in i projektet så tidigt som möjligt, för att kunna hjälpa kunden med materialval och konstruktionstips.  Därför har vi samlat ett stort antal verksamheter under ett tak, så du som kund har EN kontakt, som håller ordning på hela projektet. Oavsett storlek. Vi tillhandahåller även projektering, konstruktionsritningar och bygglovsansökan om så önskas.

Verksamhetsområde: Dalarna, Gästriksland, Värmland, Härjedalen, Jämtland

Fönster & Dörrmontage AB

Resvagnsgatan 3, 212 42 Malmö, Sverige

info@fdmontage.com
0732-44 40 44

Vi är vad vi heter och är proffs på det vi gör!
Vi byter fönster, dörrar och takfönster. Totalentreprenad, nyinstallation, service och solskydd. Kontakta oss så kommer vi hem till er och hjälper er med fönsterbytet från start till mål. Vi utgår från Växjö och Malmö och åtar oss jobb i hela Skåne och Södra Småland, samt Kalmar och Öland. Vi utför jobb åt privatpersoner, företag och Bostadsrättsföreningar. Välkomna. 

Verksamhetsområde: Ljungby, Växjö, Malmö (Hela Skåne), Södra småland, Kalmar, Öland, Västra och Norra Blekinge.

PH Fönster AB

Kungsvägen 22, 783 35 Säter, Sverige

peter.andersson@phfonster.se
070-639 88 17
phfonster.se

Vi håller enbart på med fönstermontage. 15 års erfarenhet.
Verksamhetsområde: Dalarna, Gästriksland, Gävle, Valbo, Sandviken, Hofors, Västmanland, Sala, Fagersta, Norberg

Husförädlare Hall Ab

Björkavägen 28, 254 74 Ödåkra, Sverige

info@husforadlarehall.se
070-262 02 35
husforadlarehall.se

Jag som driver företaget heter Mikael Hall, och har över 25 års erfarenhet i branschen. Företaget utför de flesta arbeten inom Renovering, Ombyggnad & Tillbyggnad, men är specialiserat på Fönster, Kök & andra inredningsarbeten.
Verksamhetsområde: Ängelholm - Malmö.

Byggwång AB

Ryda, 590 46 Rimforsa, Sverige

henric@byggwang.se
0494-302 57
byggwang.se

ByggWång AB har lång tradition inom byggsektorn med många nöjda kunder och en stark lokal förankring. Vi ser till kundens specifika önskemål och levererar ett kostnadseffektivt resultat oavsett om det gäller privat eller företagskunder. ByggWång AB har ett långsiktigt och kvalitetsmedvetet tänk som genomsyrar jobben vi utför. Detta gäller så väl material som kontakten med kunden, oavsett storlek och karaktär på bygget.

Verksamhetsområde: Östergötland och norra Småland.

SNICKARHJÄLP I HELSINGBORG

Älvkvarnsgatan 85, 254 56 Helsingborg, Sverige

info@snickarhjalp.se
0701-700 790
snickarhjalp.se

Vi på Snickarhjälp i Helsingborg AB står för kunskap, kvalité och engagemang. Vi har gedigen och stor erfarenhet av renoveringar samt om- och tillbyggnationer, med både delad entreprenad och totalentreprenad. Med högt engagemang och lyhördhet tar vi oss an projekt från ritningsstadiet fram till nyckelöverlämning med kundens nöjdhet som främsta prioritet. Vi har ett väl etablerat kontaktnät med kompetenta och erfarna samarbetspartners inom byggbranschen såsom vvs, el, plåt etc. Vi arbetar för privatkunder, företag och bostadsrättsföreningar med både fastighetsunderhåll, inredningsarbeten samt dörr- och fönsterbyten.

Verksamhetsområde: Nordvästra Skåne

Windahls Bygg

Dalslandsgatan 15, 262 43 Ängelholm, Sverige

wb@windahlsbygg.se
070-966 73 77

Mitt namn är Jerker Windahl och driver Windahls Bygg sedan 2004. Jag har 30 års erfarenhet i byggbranchen. Windahls Bygg är utbildade inom Byggteknik, inredning, våtrum med kakel och klinker samt fönstermontage. Vår styrka är lyhördhet, noggrannhet och har ett arbetsområde som sträcker sig över stora delar av Skåne.
Verksamhetsområde: Ängelholm - Båstad - Halmstad - Örkelljunga - Klippan - Rydebäck - Höganäs.

MP Tak&Bygg AB

Mauritz väg 48, 565 32 Mullsjö, Sverige

info@mpbyggab.se
076-311 71 16
mpbyggab.se

Vi är ett mindre byggföretag i Småland och Västra Götalands län, i Mullsjö. Att sätta pricken över i:et är vårt mål- och att du som kund skall få precis det du önskar och lite till. Vi tar oss an följande typer av arbete: Takarbete, Fönsterförsäljning och montering, Terasser/altaner och fasadrenovering.
Verksamhetsområde: Mullsjö, Habo, Jönköping, Nässjö, Vaggeryd, Värnamo, Gislaved, Tranås, Falköping, Tidaholm, Ulricehamn, Skövde, Borås, Hjo.

A-Bolagen Service AB

Nasaret 10, 432 65 Väröbacka, Sverige

info@a-bolagen.se
073-678 72 70

A-Bolagen är ett företag inom bygg, montage och fastighetsbranschen. Stor inriktning ligger på byggsektorn där vi håller igång snickare med allt från minsta köksmonteringen till kompletta husbyggnationer. Vi har utbildad personal för monteringsarbeten, så som butiksinredning, modul och elementmontering, markis och persienn, fönstermontage med mera. Vi har även arbetskraft inom fastigheter med service och dylikt, samt att vi håller med en del större egna fastigheter med hyreslägenheter. Vi har varit aktiva sedan 2009, men har tillsammans betydligt längre erfaren inom våra områden. Vi har målbilden att växa långsamt och bygger företaget på lojal och trivsam arbetsmiljö.
Verksamhetsområde: Göteborg i norr, Halmstad i söder och Hyltebruk/Borås i öster.

Nordic Bygg & Kakelmontage AB

Lomvägen 20, 656 71 Skattkärr, Sverige

info@nordicbk.se
0705-98 98 09
nordicbk.se

Nordic Bygg och Kakelmontage AB startades 2007 som enskild firma av Johan Jansson som sedan 2010 ombildades till ett aktiebolag. Bolaget gör allt inom byggbranschen som renovering, nybyggnationer, altaner, fönsterbyten, takbyten, marksten och har även våtrumsbehörighet som innebär att vi är godkända av BKR att utföra badrumsrenoveringar. Vi är noggranna och håller hög standard på allt utförande, vi har kontinuerlig kontakt under hela byggtiden med kunden så inga missförstånd uppstår. Vi erbjuder totalentreprenad om kunden önskar det.
Verksamhetsområde: Värmlamd, Dalarna, Närke, Dalsland.

Klosterfastigheter Gotland KB

Sockerbruket, 622 54 Romakloster, Sverige

info@klosterfastigheter.se
0498-508 10
klosterfastigheter.se

Klosterfastigheter AB bildades i början av 2000 talet för att förvalta och förädla det gamla sockerbruket i Roma, mitt på Gotland. Under resans gång så har vi anställt egna hantverkare som är mycket mångsidiga. Vi har nu för avsikt att bredda vår verksamhet och där kommer Nordiska Fönster in. Vår kompetens och maskinutrustning torde komma väl till pass.
Verksamhetsområde: Gotland

DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Borås, Sverige

damir@dnbbygg.se
0760-76 76 79
dnbbygg.se

DNB Bygg & Fastighetsservice AB är det personliga byggföretaget med en gedigen erfarenhet beläget i Göteborg. Med vår långa och omfattande erfarenhet från byggbranschen och uppdrag på olika nivåer besitter vi en bred kunskap och kännedom inom ett flertal olika områden, allt inom ramen från projektering till utföranden. Vi står för kvalitet, noggrannhet, professionalism och service, och arbetar för att alltid sätta kundens önskemål och behov i fokus. Med kunnig och engagerad personal finns vi på DNB Bygg gärna med under hela processen från idé till färdigställande. Det tillsammans med ett trevligt bemötande och lyhördhet gör att vi alltid strävar efter att leverera ett resultat som ska överträffa kundens förväntningar.

Hos oss är du självklart välkommen att utnyttja ROT-avdraget. Välkomna att kontakta oss för att förverkliga ditt nästa projekt, stort som smått!

damir@dnbbygg.se / offert@dnbbygg.se

Verksamhetsområde: Göteborg med omnejd. Varberg – Borås -Vårgårda – Trollhättan – upp till norska gränsen längs med E6

Kostnadsfria hembesök upp till en radie av 7 mil från Göteborg. Är det längre än det så fakturerar vi ett fastpris för mätning på 1125:- inkl moms.

DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Kungsbacka, Sverige

damir@dnbbygg.se
0760-76 76 79
dnbbygg.se

DNB Bygg & Fastighetsservice AB är det personliga byggföretaget med en gedigen erfarenhet beläget i Göteborg. Med vår långa och omfattande erfarenhet från byggbranschen och uppdrag på olika nivåer besitter vi en bred kunskap och kännedom inom ett flertal olika områden, allt inom ramen från projektering till utföranden. Vi står för kvalitet, noggrannhet, professionalism och service, och arbetar för att alltid sätta kundens önskemål och behov i fokus. Med kunnig och engagerad personal finns vi på DNB Bygg gärna med under hela processen från idé till färdigställande. Det tillsammans med ett trevligt bemötande och lyhördhet gör att vi alltid strävar efter att leverera ett resultat som ska överträffa kundens förväntningar.

Hos oss är du självklart välkommen att utnyttja ROT-avdraget. Välkomna att kontakta oss för att förverkliga ditt nästa projekt, stort som smått!

damir@dnbbygg.se / offert@dnbbygg.se

Verksamhetsområde: Göteborg med omnejd. Varberg – Borås -Vårgårda – Trollhättan – upp till norska gränsen längs med E6

Kostnadsfria hembesök upp till en radie av 7 mil från Göteborg. Är det längre än det så fakturerar vi ett fastpris för mätning på 1125:- inkl moms.

DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Varberg, Sverige

damir@dnbbygg.se
0760-76 76 79
dnbbygg.se

DNB Bygg & Fastighetsservice AB är det personliga byggföretaget med en gedigen erfarenhet beläget i Göteborg. Med vår långa och omfattande erfarenhet från byggbranschen och uppdrag på olika nivåer besitter vi en bred kunskap och kännedom inom ett flertal olika områden, allt inom ramen från projektering till utföranden. Vi står för kvalitet, noggrannhet, professionalism och service, och arbetar för att alltid sätta kundens önskemål och behov i fokus. Med kunnig och engagerad personal finns vi på DNB Bygg gärna med under hela processen från idé till färdigställande. Det tillsammans med ett trevligt bemötande och lyhördhet gör att vi alltid strävar efter att leverera ett resultat som ska överträffa kundens förväntningar.

Hos oss är du självklart välkommen att utnyttja ROT-avdraget. Välkomna att kontakta oss för att förverkliga ditt nästa projekt, stort som smått!

damir@dnbbygg.se / offert@dnbbygg.se

Verksamhetsområde: Göteborg med omnejd. Varberg – Borås -Vårgårda – Trollhättan – upp till norska gränsen längs med E6

Kostnadsfria hembesök upp till en radie av 7 mil från Göteborg. Är det längre än det så fakturerar vi ett fastpris för mätning på 1125:- inkl moms.

DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Stenungsund, Sverige

damir@dnbbygg.se
0760-76 76 79
dnbbygg.se

DNB Bygg & Fastighetsservice AB är det personliga byggföretaget med en gedigen erfarenhet beläget i Göteborg. Med vår långa och omfattande erfarenhet från byggbranschen och uppdrag på olika nivåer besitter vi en bred kunskap och kännedom inom ett flertal olika områden, allt inom ramen från projektering till utföranden. Vi står för kvalitet, noggrannhet, professionalism och service, och arbetar för att alltid sätta kundens önskemål och behov i fokus. Med kunnig och engagerad personal finns vi på DNB Bygg gärna med under hela processen från idé till färdigställande. Det tillsammans med ett trevligt bemötande och lyhördhet gör att vi alltid strävar efter att leverera ett resultat som ska överträffa kundens förväntningar.

Hos oss är du självklart välkommen att utnyttja ROT-avdraget. Välkomna att kontakta oss för att förverkliga ditt nästa projekt, stort som smått!

damir@dnbbygg.se / offert@dnbbygg.se

Verksamhetsområde: Göteborg med omnejd. Varberg – Borås -Vårgårda – Trollhättan – upp till norska gränsen längs med E6

Kostnadsfria hembesök upp till en radie av 7 mil från Göteborg. Är det längre än det så fakturerar vi ett fastpris för mätning på 1125:- inkl moms.

DNB Bygg & Fastighetsservice AB

Ruskvädersgatan 18, 418 34 Göteborg, Sverige

damir@dnbbygg.se
0760-76 76 79
dnbbygg.se

DNB Bygg & Fastighetsservice AB är det personliga byggföretaget med en gedigen erfarenhet beläget i Göteborg. Med vår långa och omfattande erfarenhet från byggbranschen och uppdrag på olika nivåer besitter vi en bred kunskap och kännedom inom ett flertal olika områden, allt inom ramen från projektering till utföranden. Vi står för kvalitet, noggrannhet, professionalism och service, och arbetar för att alltid sätta kundens önskemål och behov i fokus. Med kunnig och engagerad personal finns vi på DNB Bygg gärna med under hela processen från idé till färdigställande. Det tillsammans med ett trevligt bemötande och lyhördhet gör att vi alltid strävar efter att leverera ett resultat som ska överträffa kundens förväntningar.

Hos oss är du självklart välkommen att utnyttja ROT-avdraget. Välkomna att kontakta oss för att förverkliga ditt nästa projekt, stort som smått!

damir@dnbbygg.se / offert@dnbbygg.se

Verksamhetsområde: Göteborg med omnejd. Varberg – Borås -Vårgårda – Trollhättan – upp till norska gränsen längs med E6

Kostnadsfria hembesök upp till en radie av 7 mil från Göteborg. Är det längre än det så fakturerar vi ett fastpris för mätning på 1125:- inkl moms.

Fönster & Dörrmontage AB

Romarliden 10, 360 73 Lenhovda, Sverige

info@fdmontage.com
0732-44 40 44

Vi är vad vi heter och är proffs på det vi gör!
Vi byter fönster, dörrar och takfönster. Totalentreprenad, nyinstallation, service och solskydd. Kontakta oss så kommer vi hem till er och hjälper er med fönsterbytet från start till mål. Vi utgår från Växjö och Malmö och åtar oss jobb i hela Skåne och Södra Småland, samt Kalmar och Öland.
Vi utför jobb åt privatpersoner, företag och Bostadsrättsföreningar. Välkomna. 

Verksamhetsområde: Ljungby, Växjö, Malmö (Hela Skåne), Södra småland, Kalmar, Öland, Västra och Norra Blekinge.

Fredrikssons Teknik & Bygg

Gårdavägen 1, 412 50 Göteborg, Sverige

Anton.larsson@ftbab.se
0735-03 56 62
fredrikssonsbygg.com

Vi är det genuina byggbolaget som litar på varandra och som värderar frihet högt.
Hos oss är alla skickliga problemlösare som med öga för kvalitet tar sig an uppgiften på sitt eget sätt. En fin förmån som kommer med ett stort ansvar - för resultatet, kunden och kollegorna.


Verksamhetsområde: Med utgångspunkt från Göteborg når vi större delen av Västra Götaland och Norra Halland.

Fönster & Fasadgruppen

Övre Bergsvägen 3, 126 34 Hägersten, Sverige

dennis@ff-gruppen.se
08-580 000 36
ff-gruppen.se

Fönster och fasadgruppen i Sverige AB är ett totalentreprenadföretag som specialiserat sig på fönsterbyten och fasader med över 20 års samlad Branscherfarenhet ser vi till att ert fönsterbyte går precis så smidigt som man önskar sig. Våra projektledare hanterar både stora och små projekt och har alltid en nära och öppen dialog med beställaren.

Våra kunder skall känna sig trygga i valet av Fönster och fasadgruppen i Sverige AB som sin leverantör, vi skall stå för säkra leveranser, trygghet, hög kompetens och jämn, hög kvalitet.
Vi är verksamma i hela Mälardalen med Stockholm som utgångspunkt.

MD Bygg AB

Pottenborgsvägen, 263 57 Höganäs, Sverige

md@mdbyggab.se
0705-565755

Vi är ett mångsidigt byggföretag där inga uppdrag är för små eller för stora. Företaget riktar sig till såväl privat personer, som till företag. MD Bygg AB:s ledstjärna är hög kvalitet och vi arbetar med god planering, rätt kunskap och bra byggmaterial. En viktig del av arbetet är dialogen med Dig som kund genom hela projektet, från början till slut.


Verksamhetsområde: Kullabygden med nära omnejd.

Fönster & Dörrmontage AB

Ljungby, Sverige

info@fdmontage.com
0732-44 40 44

Vi är vad vi heter och är proffs på det vi gör!
Vi byter fönster, dörrar och takfönster. Totalentreprenad, nyinstallation, service och solskydd. Kontakta oss så kommer vi hem till er och hjälper er med fönsterbytet från start till mål. Vi utgår från Växjö och Malmö och åtar oss jobb i hela Skåne och Södra Småland, samt Kalmar och Öland.
Vi utför jobb åt privatpersoner, företag och Bostadsrättsföreningar. Välkomna. 

Verksamhetsområde: Ljungby, Växjö, Malmö (Hela Skåne), Södra småland, Kalmar, Öland, Västra och Norra Blekinge.

Fönster & Dörrmontage AB

Karlskrona, Sverige

info@fdmontage.com
0732-44 40 44

Vi är vad vi heter och är proffs på det vi gör!
Vi byter fönster, dörrar och takfönster. Totalentreprenad, nyinstallation, service och solskydd. Kontakta oss så kommer vi hem till er och hjälper er med fönsterbytet från start till mål. Vi utgår från Växjö och Malmö och åtar oss jobb i hela Skåne och Södra Småland, samt Kalmar och Öland.
Vi utför jobb åt privatpersoner, företag och Bostadsrättsföreningar. Välkomna. 

Verksamhetsområde: Ljungby, Växjö, Malmö (Hela Skåne), Södra småland, Kalmar, Öland, Västra och Norra Blekinge.

Fönster & Dörrmontage AB

Kalmar, Sverige

info@fdmontage.com
0732-44 40 44

Vi är vad vi heter och är proffs på det vi gör!
Vi byter fönster, dörrar och takfönster. Totalentreprenad, nyinstallation, service och solskydd. Kontakta oss så kommer vi hem till er och hjälper er med fönsterbytet från start till mål. Vi utgår från Växjö och Malmö och åtar oss jobb i hela Skåne och Södra Småland, samt Kalmar och Öland.
Vi utför jobb åt privatpersoner, företag och Bostadsrättsföreningar. Välkomna. 

Verksamhetsområde: Ljungby, Växjö, Malmö (Hela Skåne), Södra småland, Kalmar, Öland, Västra och Norra Blekinge.

JHB Bygg AB

Bokesliden 15, 260 91 Förslöv, Sverige

henrik@jhbyggab.se
0706208771

JHB bygg AB är ett byggföretag med säte i Förslöv, som riktar sig både till privat personer och företag som vill ha ett nära samarbete under sitt renovering eller byggprojekt. Vårt mål är att våra kunder skall känna sig trygga med oss nu och i framtid projekt. 

Verksamhetsområde: Laholm till Helsingborg, men största delen mellan Båstad - Ängelholm

Proffsgruppen i Sverige AB

Tysjövägen, 831 52 Östersund, Sverige

rickard@proffsgruppen.se
070-2060103

Vi är ett bemanningsföretag som även förmedlar tjänster och arbeten. Hos oss hittar du all kompetens du kan tänka dig, du söker vi hittar. Inom bygg och mark har vi anställda som t.ex tar egna projekt inom deras område och på så sätt kan vi tillsammans arbeta för bättre miljö och kvalitet.
TEAM - Together Everyone Accomplishes More

Verksamhetsområde: Jämtland/Härjedalen, är det av intresse går även Trondheim då vi kommer expandera dit inom en snar framtid.

Byggsolid Sverige AB

Högmossevägen 3, 641 39 Katrineholm, Sverige

info@byggsolid.se
0150-53369
byggsolid.se

Vi på Byggsolid utför och jobbar med många olika byggprojekt. Projekten kan vara små som stora. Allt från finsnickeri, målning till egna projekt och nyproduktion av bostäder. Men vi gillar verkligen fönster, tak och panelbyten. Fönsterbyten och takrenoveringar till både privatpersoner och bostadsrättsföreningar är något vi utför regelbundet.

Våra kunder är främst privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Men vi genomför även egna projekt som Kvarteret Barberaren och Kv Havsörnen i Katrineholm.

Byggsolid arbetar med driv och engagemang, det genomsyrar hela verksamheten. Från första kundmötet genom hantverkaren, arbetsledningen och organisationen. Byggsolid värnar om sina kunder. Som kund ska man känna sig trygg och omhändertagen. Vi är flexibla och måna om våra kunders behov och önskemål. Vi samarbetar med de skickligaste underleverantörerna som delar vår höga ambitionsnivå när det gäller bemötande, kvalitet och service. Tillsammans levererar vi byggtjänster som både är prisvärda och i högsta kvalitet.

Verksamhetsområde: Katrineholm - Flen - Vingåker. Kan ta större jobb i: Eskilstuna - Norrköping - Nyköping - Strängnäs - Linköping - Trosa - Södertälje - Vagnhärad

Björnssons bygg

Källstorp 338, 388 98 Trekanten, Sverige

info@bjornssonsbygg.se
070-845 66 16
björnssonsbygg.se

Vi har stor erfarenhet och en gedigen kompetens vad det gäller montering av fönster dörrar takfönster hos privatpersoner & företag etc. Gör även tillbyggnader ,husbyggnader, större fönsterbyten, kök, badrum m.m.

Verksamhetsområde: Kalmar - Öland - Nybro med omnejd

Klara Fönsterlösningar AB

Stockholm, Sverige

info@fonsterlosningar.se
08-592 501 50

Klara Fönsterlösningar AB är ett företag som specialiserat sig på försäljning och montage av fönster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi har mångårig erfarenhet av såväl stora som små projekt, vilket gör att Er resa till nya fönster blir smidig och trygg. Vi tycker det är viktigt att vara tydliga i vår kommunikation med kunden så att denne känner sig trygg i vårt samarbete. Kunden i fokus. Så välkomna att kontakta oss för Ert fönsterbyte i Mälardalen med Stockholms län, Norrort och Söderort, samt Uppsala län som utgångspunkt.

Verksametsområde: Norra Stockholm: Bromma, Sundbyberg, Täby, Danderyd, Åkersberga, Sollentuna, Järfälla, Spånga, Hässelby, Vällingby, Upplands-Bro, Kungsängen, Bålsta, Sigtuna, Enköping, Märsta, Norrtälje Södra Stockholm: Tyresö, Södertörn, Värmdö, Ingarö, Djurö, Uppsala Län.

Klara Fönsterlösningar AB

Enköping, Sverige

info@fonsterlosningar.se
08-592 501 50

Klara Fönsterlösningar AB är ett företag som specialiserat sig på försäljning och montage av fönster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi har mångårig erfarenhet av såväl stora som små projekt, vilket gör att Er resa till nya fönster blir smidig och trygg. Vi tycker det är viktigt att vara tydliga i vår kommunikation med kunden så att denne känner sig trygg i vårt samarbete. Kunden i fokus. Så välkomna att kontakta oss för Ert fönsterbyte i Mälardalen med Stockholms län, Norrort och Söderort, samt Uppsala län som utgångspunkt.

Verksametsområde: Norra Stockholm: Bromma, Sundbyberg, Täby, Danderyd, Åkersberga, Sollentuna, Järfälla, Spånga, Hässelby, Vällingby, Upplands-Bro, Kungsängen, Bålsta, Sigtuna, Enköping, Märsta, Norrtälje Södra Stockholm: Tyresö, Södertörn, Värmdö, Ingarö, Djurö, Uppsala Län.

Klara Fönsterlösningar AB

Norrtälje, Sverige

info@fonsterlosningar.se
08-592 501 50

Klara Fönsterlösningar AB är ett företag som specialiserat sig på försäljning och montage av fönster till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi har mångårig erfarenhet av såväl stora som små projekt, vilket gör att Er resa till nya fönster blir smidig och trygg. Vi tycker det är viktigt att vara tydliga i vår kommunikation med kunden så att denne känner sig trygg i vårt samarbete. Kunden i fokus. Så välkomna att kontakta oss för Ert fönsterbyte i Mälardalen med Stockholms län, Norrort och Söderort, samt Uppsala län som utgångspunkt.

Verksametsområde: Norra Stockholm: Bromma, Sundbyberg, Täby, Danderyd, Åkersberga, Sollentuna, Järfälla, Spånga, Hässelby, Vällingby, Upplands-Bro, Kungsängen, Bålsta, Sigtuna, Enköping, Märsta, Norrtälje Södra Stockholm: Tyresö, Södertörn, Värmdö, Ingarö, Djurö, Uppsala Län.

NJB AB

267 76 Ekeby, Sverige

info@njb.nu
0709-11 14 86

NJB är Nordiska Fönsters samarbetspartner och vi erbjuder alla kunder en trygg och bra totalentreprenad. NJB:s montagegäng har god erfarenhet av Nordiska Fönsters produkter och lösningar. Vi bygger även om, renoverar, underhåller och utför mindre entreprenader. Detta gör vi ofta tillsammans med våra väletablerade underentreprenörer. Välkomna att höra av er.

Verksamhetsområde: Helsingborg, Höganäs, Ängelholm, Båstad, Åstorp, Bjuv, Klippan, Perstorp, Örkelljunga, Landskrona, Eslöv, Svalöv, Kävlinge, Lomma, Lund, Burlöv, Malmö

NJB AB

Helsingborg, Sverige

info@njb.nu
0709-11 14 86

NJB är Nordiska Fönsters samarbetspartner och vi erbjuder alla kunder en trygg och bra totalentreprenad. NJB:s montagegäng har god erfarenhet av Nordiska Fönsters produkter och lösningar. Vi bygger även om, renoverar, underhåller och utför mindre entreprenader. Detta gör vi ofta tillsammans med våra väletablerade underentreprenörer. Välkomna att höra av er.

Verksamhetsområde: Helsingborg, Höganäs, Ängelholm, Båstad, Åstorp, Bjuv, Klippan, Perstorp, Örkelljunga, Landskrona, Eslöv, Svalöv, Kävlinge, Lomma, Lund, Burlöv, Malmö

NJB AB

Ängelholm, Sverige

info@njb.nu
0709-11 14 86

NJB är Nordiska Fönsters samarbetspartner och vi erbjuder alla kunder en trygg och bra totalentreprenad. NJB:s montagegäng har god erfarenhet av Nordiska Fönsters produkter och lösningar. Vi bygger även om, renoverar, underhåller och utför mindre entreprenader. Detta gör vi ofta tillsammans med våra väletablerade underentreprenörer. Välkomna att höra av er.

Verksamhetsområde: Helsingborg, Höganäs, Ängelholm, Båstad, Åstorp, Bjuv, Klippan, Perstorp, Örkelljunga, Landskrona, Eslöv, Svalöv, Kävlinge, Lomma, Lund, Burlöv, Malmö

M. Almgren Byggnation & Inredning

Uppsala, Sverige

mwabygg@gmail.com
0734060143
mwabygg.com

Bolaget bedriver byggnadssnickeriarbeten, Finsnickeriarbeten, renovering, till- och nybyggnation av fastigheter.

Verksamhetsområde: Uppsala med omnejd, Enköping, Knivsta, Bålsta, Östhammar, Stockholms norrorter så som Bromma, Spånga, Solna, Kungsängen, Kallhäll, Stäket, Upplands-bro, Upplands Väsby, Märsta, Sigtuna.

Janssons Bygg

387 93 Borgholm, Sverige

andreas@janssonsbygg.com
0733-14 47 77
janssonsbygg.com

Janssons Bygg startades 2007 och ombildades 2011 till Janssons Bygg Öland AB. Vi är idag 18 personer involverade i företaget och vår styrka är duktigt folk med samma mål. Vår kärnverksamhet är byggnationer av villor/fritidshus med totalentreprenad. Vi utför även årligen en mängd fönsterbyte, renoveringar, takbyte m.m. Med fokus på kunskap och bemötande är vårt gemensamma motto, välkomna med Era förfrågningar!

Verksamhetsområde: Från Ölands norra udde till Färjestaden i söder.

M. Karlsson Bygg

Hässleholm, Sverige

mikael.ka@mkarlssonbygg.se
0703-13 32 04
mkarlssonbygg.se

M.Karlsson Bygg är ett byggföretag som erbjuder entreprenad i södra och mellersta Sverige. Företaget startades sommaren 2011. Grundaren bakom företaget Mikael Karlsson, har erfarenhet av allt inom byggnation från det första spadtaget till ett komplett, nyckelfärdigt hus.
Vi erbjuder alltid total eller generalentreprenad där vi tillhandahåller och ansvarar för de under- entreprenörer som projektet omfattas av. Företagets målsättning är att ge god service, ett väl bemötande och ett trevligt uppträdande, nöjda kunder, noggrannhet och allt till ett bra pris.

 

Verksamhetsområde: Hässleholm med 5 mils radie.

FK Bygg

Lundavägen 3, Björketorp

hasse@fkbygg.com
0320-60551
fkbygg.com

Byggnadsfirman Fransson & Karlsson AB skall utföra byggtjänster åt privatpersoner och företag i Marks kommun med omnejd.

Eslövs Montage & Bygg AB

Eslöv, Sverige

info@eslovsmbab.se
0734-01 14 55
eslovsmbab.se

Vi utför de flesta förekommande arbeten i byggbranchen, och arbetar med både privatkunder och företag. Vi utför totalentreprenad och delad entreprenad, samt har ett brett kontaktnät av underentreprenörer. Vårt mål är att vara flexibla och anpassa oss efter kundens önskemål, hålla tidsplaner samt god kvalité på arbetet. Tveka inte att höra av er om ni vill ha hjälp med ert projekt.

 

Verksamhetsområde: Arbetar i hela Skåne men utgår från Eslöv.

E.M Byggentreprenad

Vintervägen 6, 241 72 Marieholm, Sverige

mbygg@hotmail.com
0762-024850

E.M Byggentreprenad är ett företag med 4 anställda, våra kunder är både privatpersoner och företag. Vi sysslar med fastighetsservice, renoveringar och nybyggnation. Våra anställda har alla nödvändiga tillstånd och certifieringar. E.M Byggentreprenad tar sig an uppdrag i hela Skåne.

 

Verksamhetsområde: Hela skåne

Mitt Dala Bygg AB

Hällvägen 1, 783 50 Gustafs, Sverige

Info@mittalabygg.se
0704-401512
mittdalabygg.se

Vi är en byggfirma i hjärtat av Sverige som bryr sig mer om kunden än plånboken, vårat mål är att ha 100% nöjda kunder.

Verksamhetsområde: Hela dalarna 

PC Byggservice

Betongvägen 3, 461 38 Trollhättan, Sverige

info@pcbyggservice.se
0520 – 52 60 00
pcbyggservice.se

Byggservice Verkar inom trestadsområdet med omnejd. Vi har drygt 20 anställda och det omfattar tjänster som tjänstemän, snickare samt plåtslagare. Vår huvudfokus är att jobba för företag, fastighetsägare samt kommunala bolag och verksamheter. Vi är intresserade av allt ifrån små till större projekt. Vi sätter stort värde i kundnöjdhet samt bra service och kvalité är två starka ledord för oss på PC.

Verksamhetsområde: Trollhättan - Uddevalla - Vänersborg - Lilla Edet - Älvängen

 

PC Byggservice

Uddevalla, Sverige

info@pcbyggservice.se
0520 – 52 60 00
pcbyggservice.se

Byggservice Verkar inom trestadsområdet med omnejd. Vi har drygt 20 anställda och det omfattar tjänster som tjänstemän, snickare samt plåtslagare. Vår huvudfokus är att jobba för företag, fastighetsägare samt kommunala bolag och verksamheter. Vi är intresserade av allt ifrån små till större projekt. Vi sätter stort värde i kundnöjdhet samt bra service och kvalité är två starka ledord för oss på PC.

Verksamhetsområde: Trollhättan - Uddevalla - Vänersborg - Lilla Edet - Älvängen

 

PC Byggservice

Lilla Edet, Sverige

info@pcbyggservice.se
0520 – 52 60 00
pcbyggservice.se

Byggservice Verkar inom trestadsområdet med omnejd. Vi har drygt 20 anställda och det omfattar tjänster som tjänstemän, snickare samt plåtslagare. Vår huvudfokus är att jobba för företag, fastighetsägare samt kommunala bolag och verksamheter. Vi är intresserade av allt ifrån små till större projekt. Vi sätter stort värde i kundnöjdhet samt bra service och kvalité är två starka ledord för oss på PC.

Verksamhetsområde: Trollhättan - Uddevalla - Vänersborg - Lilla Edet - Älvängen

 

Mafftec Nord AB

Malmö, Sverige

alexander@mafftec.se
073-342 87 00
mafftec.se

Mafftec Nord AB är ett snabbt växande bolag från Helsingborg. Vi är totalentreprenörer och tar på oss alla möjliga byggprojekt från Stockholm i mitt till Trelleborg i syd. Vi är ett drivet byggföretag som strävar efter att leverera kvalitet. Vi anser att kvalitet, noggrannhet till detalj samt bra kemi mellan beställare och entreprenör alltid resulterar i 100% kundnöjdhet. 

För att hålla er uppdaterade under varje arbetsmoment får du som kund alltid bilddokumentation vid projektets slut. Detta gör vi för att redovisa hur varje etapp har utförts samt att ni får ett underlag som ni kan använda er av vid eventuella framtida behov. Bilddokumentation har vi tidigt implementerat i våra arbetsrutiner, ett mycket viktigt val som har lett till att kunder har känt sig säkra med att anlita oss som entreprenör för att utföra arbetet.

Önskar ni att anlita oss som er byggentreprenör, ser vi gärna fram emot ett möte.

Verksamhetsområden: Vi är aktiva i följande städer: Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Åstorp, Klippan, Örkelljunga, Markaryd.

Mindre projekt - max 100-120km radie från Helsingborg

Större projekt - Max upp till Uppsala

Mafftec Nord AB

Lund, Sverige

alexander@mafftec.se
073-342 87 00
mafftec.se

Mafftec Nord AB är ett snabbt växande bolag från Helsingborg. Vi är totalentreprenörer och tar på oss alla möjliga byggprojekt från Stockholm i mitt till Trelleborg i syd. Vi är ett drivet byggföretag som strävar efter att leverera kvalitet. Vi anser att kvalitet, noggrannhet till detalj samt bra kemi mellan beställare och entreprenör alltid resulterar i 100% kundnöjdhet. 

För att hålla er uppdaterade under varje arbetsmoment får du som kund alltid bilddokumentation vid projektets slut. Detta gör vi för att redovisa hur varje etapp har utförts samt att ni får ett underlag som ni kan använda er av vid eventuella framtida behov. Bilddokumentation har vi tidigt implementerat i våra arbetsrutiner, ett mycket viktigt val som har lett till att kunder har känt sig säkra med att anlita oss som entreprenör för att utföra arbetet.

Önskar ni att anlita oss som er byggentreprenör, ser vi gärna fram emot ett möte.

Verksamhetsområden: Vi är aktiva i följande städer: Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Åstorp, Klippan, Örkelljunga, Markaryd.

Mindre projekt - max 100-120km radie från Helsingborg

Större projekt - Max upp till Uppsala

Mafftec Nord AB

Landskrona, Sverige

alexander@mafftec.se
073-342 87 00
mafftec.se

Mafftec Nord AB är ett snabbt växande bolag från Helsingborg. Vi är totalentreprenörer och tar på oss alla möjliga byggprojekt från Stockholm i mitt till Trelleborg i syd. Vi är ett drivet byggföretag som strävar efter att leverera kvalitet. Vi anser att kvalitet, noggrannhet till detalj samt bra kemi mellan beställare och entreprenör alltid resulterar i 100% kundnöjdhet. 

För att hålla er uppdaterade under varje arbetsmoment får du som kund alltid bilddokumentation vid projektets slut. Detta gör vi för att redovisa hur varje etapp har utförts samt att ni får ett underlag som ni kan använda er av vid eventuella framtida behov. Bilddokumentation har vi tidigt implementerat i våra arbetsrutiner, ett mycket viktigt val som har lett till att kunder har känt sig säkra med att anlita oss som entreprenör för att utföra arbetet.

Önskar ni att anlita oss som er byggentreprenör, ser vi gärna fram emot ett möte.

Verksamhetsområden: Vi är aktiva i följande städer: Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Åstorp, Klippan, Örkelljunga, Markaryd.

Mindre projekt - max 100-120km radie från Helsingborg

Större projekt - Max upp till Uppsala

Mafftec Nord AB

Helsingborg, Sverige

alexander@mafftec.se
073-342 87 00
mafftec.se

Mafftec Nord AB är ett snabbt växande bolag från Helsingborg. Vi är totalentreprenörer och tar på oss alla möjliga byggprojekt från Stockholm i mitt till Trelleborg i syd. Vi är ett drivet byggföretag som strävar efter att leverera kvalitet. Vi anser att kvalitet, noggrannhet till detalj samt bra kemi mellan beställare och entreprenör alltid resulterar i 100% kundnöjdhet. 

För att hålla er uppdaterade under varje arbetsmoment får du som kund alltid bilddokumentation vid projektets slut. Detta gör vi för att redovisa hur varje etapp har utförts samt att ni får ett underlag som ni kan använda er av vid eventuella framtida behov. Bilddokumentation har vi tidigt implementerat i våra arbetsrutiner, ett mycket viktigt val som har lett till att kunder har känt sig säkra med att anlita oss som entreprenör för att utföra arbetet.

Önskar ni att anlita oss som er byggentreprenör, ser vi gärna fram emot ett möte.

Verksamhetsområden: Vi är aktiva i följande städer: Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Åstorp, Klippan, Örkelljunga, Markaryd.

Mindre projekt - max 100-120km radie från Helsingborg

Större projekt - Max upp till Uppsala

Mafftec Nord AB

Ängelholm, Sverige

alexander@mafftec.se
073-342 87 00
mafftec.se

Mafftec Nord AB är ett snabbt växande bolag från Helsingborg. Vi är totalentreprenörer och tar på oss alla möjliga byggprojekt från Stockholm i mitt till Trelleborg i syd. Vi är ett drivet byggföretag som strävar efter att leverera kvalitet. Vi anser att kvalitet, noggrannhet till detalj samt bra kemi mellan beställare och entreprenör alltid resulterar i 100% kundnöjdhet. 

För att hålla er uppdaterade under varje arbetsmoment får du som kund alltid bilddokumentation vid projektets slut. Detta gör vi för att redovisa hur varje etapp har utförts samt att ni får ett underlag som ni kan använda er av vid eventuella framtida behov. Bilddokumentation har vi tidigt implementerat i våra arbetsrutiner, ett mycket viktigt val som har lett till att kunder har känt sig säkra med att anlita oss som entreprenör för att utföra arbetet.

Önskar ni att anlita oss som er byggentreprenör, ser vi gärna fram emot ett möte.

Verksamhetsområden: Vi är aktiva i följande städer: Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Åstorp, Klippan, Örkelljunga, Markaryd.

Mindre projekt - max 100-120km radie från Helsingborg

Större projekt - Max upp till Uppsala

Mafftec Nord AB

302 50 Halmstad, Sverige

alexander@mafftec.se
073-342 87 00
mafftec.se

Mafftec Nord AB är ett snabbt växande bolag från Helsingborg. Vi är totalentreprenörer och tar på oss alla möjliga byggprojekt från Stockholm i mitt till Trelleborg i syd. Vi är ett drivet byggföretag som strävar efter att leverera kvalitet. Vi anser att kvalitet, noggrannhet till detalj samt bra kemi mellan beställare och entreprenör alltid resulterar i 100% kundnöjdhet. 

För att hålla er uppdaterade under varje arbetsmoment får du som kund alltid bilddokumentation vid projektets slut. Detta gör vi för att redovisa hur varje etapp har utförts samt att ni får ett underlag som ni kan använda er av vid eventuella framtida behov. Bilddokumentation har vi tidigt implementerat i våra arbetsrutiner, ett mycket viktigt val som har lett till att kunder har känt sig säkra med att anlita oss som entreprenör för att utföra arbetet.

Önskar ni att anlita oss som er byggentreprenör, ser vi gärna fram emot ett möte.

Verksamhetsområden: Vi är aktiva i följande städer: Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Åstorp, Klippan, Örkelljunga, Markaryd.

Mindre projekt - max 100-120km radie från Helsingborg

Större projekt - Max upp till Uppsala

Mafftec Nord AB

Åstorp, Sverige

alexander@mafftec.se
073-342 87 00
mafftec.se

Mafftec Nord AB är ett snabbt växande bolag från Helsingborg. Vi är totalentreprenörer och tar på oss alla möjliga byggprojekt från Stockholm i mitt till Trelleborg i syd. Vi är ett drivet byggföretag som strävar efter att leverera kvalitet. Vi anser att kvalitet, noggrannhet till detalj samt bra kemi mellan beställare och entreprenör alltid resulterar i 100% kundnöjdhet. 

För att hålla er uppdaterade under varje arbetsmoment får du som kund alltid bilddokumentation vid projektets slut. Detta gör vi för att redovisa hur varje etapp har utförts samt att ni får ett underlag som ni kan använda er av vid eventuella framtida behov. Bilddokumentation har vi tidigt implementerat i våra arbetsrutiner, ett mycket viktigt val som har lett till att kunder har känt sig säkra med att anlita oss som entreprenör för att utföra arbetet.

Önskar ni att anlita oss som er byggentreprenör, ser vi gärna fram emot ett möte.

Verksamhetsområden: Vi är aktiva i följande städer: Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Åstorp, Klippan, Örkelljunga, Markaryd.

Mindre projekt - max 100-120km radie från Helsingborg

Större projekt - Max upp till Uppsala

Mafftec Nord AB

Klippan, Sverige

alexander@mafftec.se
073-342 87 00
mafftec.se

Mafftec Nord AB är ett snabbt växande bolag från Helsingborg. Vi är totalentreprenörer och tar på oss alla möjliga byggprojekt från Stockholm i mitt till Trelleborg i syd. Vi är ett drivet byggföretag som strävar efter att leverera kvalitet. Vi anser att kvalitet, noggrannhet till detalj samt bra kemi mellan beställare och entreprenör alltid resulterar i 100% kundnöjdhet. 

För att hålla er uppdaterade under varje arbetsmoment får du som kund alltid bilddokumentation vid projektets slut. Detta gör vi för att redovisa hur varje etapp har utförts samt att ni får ett underlag som ni kan använda er av vid eventuella framtida behov. Bilddokumentation har vi tidigt implementerat i våra arbetsrutiner, ett mycket viktigt val som har lett till att kunder har känt sig säkra med att anlita oss som entreprenör för att utföra arbetet.

Önskar ni att anlita oss som er byggentreprenör, ser vi gärna fram emot ett möte.

Verksamhetsområden: Vi är aktiva i följande städer: Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Åstorp, Klippan, Örkelljunga, Markaryd.

Mindre projekt - max 100-120km radie från Helsingborg

Större projekt - Max upp till Uppsala

Mafftec Nord AB

Örkelljunga, Sverige

alexander@mafftec.se
073-342 87 00
mafftec.se

Mafftec Nord AB är ett snabbt växande bolag från Helsingborg. Vi är totalentreprenörer och tar på oss alla möjliga byggprojekt från Stockholm i mitt till Trelleborg i syd. Vi är ett drivet byggföretag som strävar efter att leverera kvalitet. Vi anser att kvalitet, noggrannhet till detalj samt bra kemi mellan beställare och entreprenör alltid resulterar i 100% kundnöjdhet. 

För att hålla er uppdaterade under varje arbetsmoment får du som kund alltid bilddokumentation vid projektets slut. Detta gör vi för att redovisa hur varje etapp har utförts samt att ni får ett underlag som ni kan använda er av vid eventuella framtida behov. Bilddokumentation har vi tidigt implementerat i våra arbetsrutiner, ett mycket viktigt val som har lett till att kunder har känt sig säkra med att anlita oss som entreprenör för att utföra arbetet.

Önskar ni att anlita oss som er byggentreprenör, ser vi gärna fram emot ett möte.

Verksamhetsområden: Vi är aktiva i följande städer: Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Åstorp, Klippan, Örkelljunga, Markaryd.

Mindre projekt - max 100-120km radie från Helsingborg

Större projekt - Max upp till Uppsala

Mafftec Nord AB

Markaryd, Sverige

alexander@mafftec.se
073-342 87 00
mafftec.se

Mafftec Nord AB är ett snabbt växande bolag från Helsingborg. Vi är totalentreprenörer och tar på oss alla möjliga byggprojekt från Stockholm i mitt till Trelleborg i syd. Vi är ett drivet byggföretag som strävar efter att leverera kvalitet. Vi anser att kvalitet, noggrannhet till detalj samt bra kemi mellan beställare och entreprenör alltid resulterar i 100% kundnöjdhet. 

För att hålla er uppdaterade under varje arbetsmoment får du som kund alltid bilddokumentation vid projektets slut. Detta gör vi för att redovisa hur varje etapp har utförts samt att ni får ett underlag som ni kan använda er av vid eventuella framtida behov. Bilddokumentation har vi tidigt implementerat i våra arbetsrutiner, ett mycket viktigt val som har lett till att kunder har känt sig säkra med att anlita oss som entreprenör för att utföra arbetet.

Önskar ni att anlita oss som er byggentreprenör, ser vi gärna fram emot ett möte.

Verksamhetsområden: Vi är aktiva i följande städer: Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Åstorp, Klippan, Örkelljunga, Markaryd.

Mindre projekt - max 100-120km radie från Helsingborg

Större projekt - Max upp till Uppsala

Bygg & Service I Boxholm AB

Pålsbo Perstorp, 595 92 Mjölby, Sverige

thomas@byggoservice.se
076 – 391 15 53
byggoservice.se

Bygg & Service utför stora och små byggprojekt i Motala, Mjölby och Linköping med omnejd, företagets verkstad och kontor finns i Boxholm. Våra kunder är företag, föreningar och privatpersoner. Vi vill erbjuda dig som kund ett helhetskoncept inom bygg från start till mål. Du har uppdrag. Vi har kompetensen. Dessutom har vi ett gott samarbete med duktiga företag inom EL, VVS, PLÅT, Gräventreprenad och Mureri.

Vi kommer gärna kostnadsfritt och tittar på ditt objekt. Vi lämnar sedan offert utan förpliktelse. Allt inom bygg är av intresse för oss. 

Verksamhetsområde: Omfattar huvudsakligen Motala, Mjölby och Linköping men vi är även verksamma i Ljungsbro, Borensberg, Motala, Vadstena, Ödeshög, Mantorp, Boxholm, Kisa, Rimforsa och Tranås.

Bygg & Service I Boxholm AB

Linköping, Sverige

thomas@byggoservice.se
076 – 391 15 53
byggoservice.se

Bygg & Service utför stora och små byggprojekt i Motala, Mjölby och Linköping med omnejd, företagets verkstad och kontor finns i Boxholm. Våra kunder är företag, föreningar och privatpersoner. Vi vill erbjuda dig som kund ett helhetskoncept inom bygg från start till mål. Du har uppdrag. Vi har kompetensen. Dessutom har vi ett gott samarbete med duktiga företag inom EL, VVS, PLÅT, Gräventreprenad och Mureri.

Vi kommer gärna kostnadsfritt och tittar på ditt objekt. Vi lämnar sedan offert utan förpliktelse. Allt inom bygg är av intresse för oss. 

Verksamhetsområde: Omfattar huvudsakligen Motala, Mjölby och Linköping men vi är även verksamma i Ljungsbro, Borensberg, Motala, Vadstena, Ödeshög, Mantorp, Boxholm, Kisa, Rimforsa och Tranås.

Vanliga frågor

Önskar ni få hjälp med hela ert fönsterbyte från början till slut kan ni kontakta någon av våra samarbetspartners för installation. Våra partners gör då ett hembesök hos er för måttagning och rådgivning och lämnar sedan offert på helheten, det vill säga både installation samt nya produkter och bortforsling av de gamla.
Priserna varierar beroende på material på karmar, material i fasad och om det är öppningsbara eller fasta fönster men någonstans mellan 3000-5000kr per fönster är praxis för en komplett installation både invändigt och utvändigt.
Ja, du får göra rotavdrag på ditt fönsterbyte. Om du byter fönster på hus eller fritidshus du äger får du dra av halva kostnaden för arbetet genom ROT-avdrag. Maximalt avdragsbelopp är 50.000kr per person och år. Detta kan våra installationspartners hjälpa er med om ni köper installationstjänst genom dem.
Ja,i de fall Schüco produkter har inhandlats hos Nordiska Fönster så kan man kontakta våra samarbetspartner för offert på installation.
Kontakta någon av våra samarbetspartners runtom i landet för ett hembesök där de kan hjälpa er med måttagning och rådgåvning och sedan lämna en offert på helheten till er, det vill säga komplett installation, nya produkter och bortforsling av gamla fönster.

PRODUKTER ÄR TILLAGDA I DIN VARUKORG

Denna sajt använder cookies. Vi använder enhetsidentifierare för att förbättra din upplevelse. Du godkänner våra cookies vid fortsatt användande av vår sajt. Mer info

Ok, jag förstår