Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Prisgaranti
Sveriges bredaste sortiment
Kvalitet & design till rätt pris
Handla tryggt
Utställningar Butiker
Besök våra utställningar

Nordens största utställning på 900 kvm

Huvudkontor
Ängelholm
Lagegatan 24
262 71 Ängelholm

Se video från vårt showroom
Kontakta oss

15 kvm utställning med begränsat sortiment. Klicka på orten för adress.

Orter:

Jönköping
Lomma
Uppsala
Sollentuna
Linköping

Företag Privat
Meny
Populära sökningar
Summering varukorg
()

Per produkt

Per totalt
Totalsumma:
Inkl.moms
  0 kr
Gå till kassan
Meny

Betalnings- och leveransvillkor

Handla

När du har lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Nordiska Fönster. En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen. När du har fått din orderbekräftelse är det viktigt att du går igenom och kontrollerar så att allting stämmer. Bekräftad order går ej att makulera då varje order tillverkas efter kundens önskemål. Skulle du i efterhand ångra ditt köp är det ångerrätten du ska åberopa. Vi på Nordiska Fönster kontrollerar din order och om felaktigheter i pris, leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig Nordiska Fönster rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning. Nordiska Fönster förbehåller sig rätten att neka en order.

Priser

Alla priser är inklusive moms om inget annat anges i offert. Priset är beräknat för avhämtning på vårt lager i Ängelholm. Eventuell frakt framgår i din offert.

Fraktpriser inkl. moms
 • Zon 1 595:- *
 • Zon 2  695:- *
 • Zon 3  795:- *
 • Zon 4  895:- *
 • Zon 5  1 195:- *
 • Zon 6  1 295:- *
 • Zon 7  1 495:- *
 • Zon 8  1 695:- *
 • Zon 9  1 895:- *
 • Zon 10 1 995:- *
 • Zon 11 1 995:- *

* Extra avgift (1 995:-)
tillkommer för skjutpartier och fönster som är bredare eller högre än 2 280 mm.

Betalning

Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar vi i första hand med Svea Bank AB. I de fall utcheckning via Svea inte är möjlig kan vi efter kontakt med säljare och godkänd kreditupplysning erbjuda 30 dagars faktura via Resurs Bank. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av Nordiska Fönster i Ängelholm AB överlåtna till Svea Bank AB eller Resurs Bank AB.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 12 %.
Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso. Nordiska Fönster AB äger alla produkter tills dess att hela fakturan är betald.

Kortbetalning

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Vi använder Svea Banks/Webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning.

Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället. Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Inga kortnummer sparas. Vi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet.

Delbetalning

Genom vårt samarbete med Svea Bank AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa 08 – 514 931 13 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta,
uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,55%.

Avhämtning lager Nordiska Fönster Ängelholm

Hämtning av er beställning är kostnadsfri från vårt lager i Ängelholm. Er order är emballerad på pall och därför behövs släp eller liknande för transport. Detta är för att minimera risken för transportskada av era produkter. Tidsbokning krävs för avhämtning, då behöver ni även tala om vilket ordernummer ni har på er beställning. Order som EJ avhämtas lagerförs MAX 7 dagar från avisering, därefter debiteras 150 SEK inkl moms / dygn. Detta för att kunna ge dig som kund bästa och snabbaste service vid avhämtning av er order. Vi avhämtning SKALL ordererkännande medtagas och visas upp för lagerpersonalen. Ingen order lämnas ut om ovan inte uppfylls.

Viktigt är att ni kontrollerar er order vid avhämtning och avsynar godset med vår personal innan ni signerar. Signeringen betyder att ni som köpare godkänner er beställning och risken för varan går över till dig som köpare.

Lagret är öppet för avhämtning Mån-Fre 07.00-16.00 (Bokning krävs) Tel: 0431-37 14 70 alt. 0431- 37 14 71

Leverans och frakt

Önskas frakt till annan adress än Nordiska Fönster i Ängelholm AB skall detta vara angivet vid beställning eller på offert. Fraktkostnad ska framgå på orderbekräftelsen.

För alla leveranser gäller transport fram till adressen på körbar väg. För pall leverans med budbil, som har bakgavellift, krävs att avlastningsområdet är snöfritt och har betong eller asfaltbeläggning då avlastning sker med handtruck. Om sådant område saknas kan lossning ej ske och du som kund får då själv ombesörja hemleverans eller via säljaren köpa en ny leverans. Om detta önskas, kontakta er säljare för hjälp.

Vid gods överstigande 2280 mm bredd eller höjd skickas detta med LOK- Olossat köpare på direktbil. Det innebär att du som köpare ansvarar för lossningen från speditörens bil med den utrustning som krävs för detta.

Nordiska Fönster erbjuder inte inbärning. Väljer man att få sin order med hemlevererans så kommer speditören att leverera ordern fram till tomtgräns eller så nära som möjligt. Önskar man att få sin order levererad in på tomten så behöver man boka leverans med kranbil mot extra kostnad, vänligen kontakta våra säljare för prisförslag på detta. Du som kund ansvarar själv för att transportera godset från avlastningsplatsen till avsedd plats. Endast en avlastningsplats ingår. Nordiska Fönster ansvarar EJ för bortforsling av emballage.

Vid avlastning SKALL mottagningskontroll utföras samt kvitteras. Se avsnitt Mottagningskontroll.

Nordiska Fönster levererar ej till öar som saknar vägverkets bilfärjeförbindelse. I de fallen kan Nordiska Fönster endast leverera till närmsta kaj/hamn eller godsterminal. Köpare ansvarar själv för transport resterande sträcka.

Om du som köpare ej kan ta emot er leverans, lagerförs denne i upp till 14 dagar på speditörens terminal. Detta medför en kostnad som säljare EJ ansvarar för. Denna kostnad kommer att faktureras i efterhand till köpare.

Om köpare ej hämtar ut leveransen från speditörens terminal inom 14 dagar, returneras leveransen till Nordiska Fönsters lager. Köparen är då skyldig att betala returfrakten.

Ändring av leveransadress

När varan har lämnat Nordiska Fönster går det inte att ändra leveransadressen. Därför är det extra viktigt att innan order genomförs och godkänns se till att leveransadressen är helt korrekt.

Leverans till utlämningsställe

Vissa mindre produkter levereras till ett utlämningsställe i närheten av din utvalda leveransadress. Leveransen sker till något av fraktbolagets utlämningsställen. Du får ett sms eller annan avisering när varan är framme och går att hämta ut hos ombudet. Du kan sedan hämta ut varan när det passar dig. Dock måste varan hämtas inom normalt 14 dagar, mer information får du i och med leveransen till utlämningsstället. Varan kan endast hämtas ut av personen som står som leveransmottagare. Det är legitimationskontroll vid uthämtning av varan.

Leveranstid

Aktuell leveranstid framgår på din order eller under Mina sidor på nordiskafonster.se
Vi skickar våra gods med en tredje part. Detta innebär att vi inte kan påverka leveranstiderna från dess att ordern lämnat vårt lager. Vid leveransförseningar informeras du om möjligt alltid om dessa. Orsaker till leveransförseningar är till exempel när en leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till Nordiska Fönster. Skulle en leveransförsening mot förmodan uppstå har du som kund rätt att utan kostnad häva köpet. Obs! Detta gäller ej produkter som ej är lagerförda och som produceras efter kundens beställning. I så fall måste förseningen vara av betydande art.

Boka inte hantverkare förrän ni har mottagit beställningen, kontrollerat att rätt produkter har levererats och att inga skador har uppstått under transporten. Nordiska Fönster kompenserar ej för merkostnader i samband med avbokning av hantverkare eller övriga kostnader i samband med leverans.

Delad order

Vid större beställningar kan det förekomma att ordern delas upp i flera leveranser. Detta sker speciellt då ordern innehåller varor från flera serier. Delleveranser faktureras löpande. Vid frågor om delad leverans var vänlig och kontakta vår kundtjänst.

Mottagningskontroll

Det är kundens ansvar att se till att behörig person finns hemma vid leverans. Detta för att kunna kvittera godset samt att kontrollera det.

Observera att om du skulle upptäcka något fel i den produkt du köpt, vare sig felet upptäcktes direkt i anslutning till leverans eller vid ett senare tillfälle, är det viktigt att skadorna rapporteras till oss inom skälig tid från att du märkt eller borde ha märkt felet. Vi uppmanar därför konsumenten att särskilt noga inspektera varan vid mottagandet. Vi rekommenderar att du inte tar emot en produkt som är skadad, utan istället låter chauförren ta med sig denna tillbaka och ber om att den upptäckta skadan noteras. 

Vid leverans skall godset besiktigas utvändigt för synliga skador på emballage eller gods som eventuellt kan ha uppkommit under transporten. Även att leverans överensstämmer med orderunderlaget.

Kontrollera emballaget efter onormala skador.

Transportskador som är synliga skall fotodokumenteras samt anmälas till chaufför vid mottagande.

Notering på fraktdokument skall göras av chaufför. Kopia på fraktdokument skall överlämnas till mottagare.

Dold skada

Inga synliga skador på emballage/förpackning vid leverans. Skadan upptäcktes vid avemballering. 

Drag bort skyddstejpen för att kontrollera så att inga synliga sprickor finns.

Kontrollera karmar och bågar efter hack och repor.

Kontrollera glasytor efter sprickor eller repor.

Är emballaget skadat men detta inte finns noterat på fraktsedel och man sedan upptäcker att godset är skadat utgår ingen ersättning.

Skadade eller felaktigt levererade produkter får inte monteras in utan skriftligt godkännande från Nordiska Fönster och måste lagras tills utredningen är klar. Kontakta alltid Nordiska Fönster vid ovan händelse.

VIKTIGT är att ni kontrollerar er order enligt ovan vid mottagning och avsynar godset innan ni signerar. Signeringen betyder att ni som köpare godkänner er beställning och risken för varan går över till dig som köpare.

PRODUKTER ÄR TILLAGDA I DIN VARUKORG

Är du privatperson eller företag?

Privat Företag