Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Vad söker du?
Gå till kassan

Nordiska Fönster -
En fönstertillverkare med brett sortiment

Lackering av ett fönster i vår fabrik

Att kunna välja mellan olika fönstermaterial är för oss en självklarhet. Allt från vackert trä, aluminiumbeklätt trä, till modern och underhållsfri PVC. Det viktigaste är att det passar både i ditt hus, men även din plånbok. Hög kvalitet är för oss en självklarhet.

Under en längre tid har vi utvecklat våra egna PVC fönster som anpassats till den nordiska marknaden. Raka snygga linjer, smalare karmar, betydligt högre finish, svenska låssystem, bättre isolervärde med mera. Vi har helt enkelt lyssnat på våra kunders behov under alla år och tagit fram produkter som utan att överdriva troligtvis är en av marknadens bästa.

Våra PVC fönster är SP testade och P-märkta. Detta innebär att våra fönster helt enkelt är bättre än konkurrenternas och vi kan utlova garantier då testerna visat längre livslängd än vad man trodde var möjligt. Exempelvis består sig kulören i mer än 60 år utan missfärgning. Myten om att PVC fönster gulnar finns inte längre i vår värld. Vi garanterar detta i hela 30 år!

Affärsidé

Nordiska Fönsters affärsidé är att uppnå god lönsamhet genom att sälja fönster och dörrar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare till marknadsledande priser.

Kvalité och service

Våra produkter håller extremt hög kvalitet och är utan tvekan marknadsledande. Vi värdesätter produkter som verkligen håller! Att sätta kunden framför allt är vårt motto. Service värdesätts högt och vi ska finnas för dig nästan varje dag. Du kan få personlig service på vårt kontor i Ängelholm där vi även har en utställning. För öppettider se under kontakt.

Historik

Idén bakom Nordiska Fönster grundades sommaren 2009. Vi insåg behovet av underhållsfria fönster som det finns stora brister av på marknaden. Januari 2010 startade vi företaget som enskild firma och övergick till aktiebolag juni 2010. 17 april 2010 invigde vi vårt kontor och utställning i Ängelholm. I startskedet sålde vi enbart lokalt men har i dag kunder från alla delar av Sverige. Vi ser ljust på framtiden och jobbar för ett tryggt och stabilt företag som kommer fortsätta sin verksamhet i många år.

Vi tänker på miljön

Vi köper direkt från fabrik och slipper onödiga transporter till och från grossist. Våra fönster är 100 procent återvinningsbara. Fönstertillverkare och fraktbolag är ISO-certifierade. Produkterna har extremt bra isolerförmåga och är utan tvekan ett måste för den miljömedvetna. Vi tycker det är viktigt att värna om vår miljö och jobbar ständigt för ett mer miljövänligt företagande.

ISO-certifikat

Alla våra produkter är ISO-certifierade enligt:

Produktion

I vår produktion skräddarsys varje produkt efter dina önskemål. Med ett gediget hantverk kvalitetssäkras alla produkter så de håller hög kvalitet och finish. Vi tillverkar cirka 3000 fönster per månad och vår vision är att inget fönster ska lämna vårt lager utan att hålla extremt hög standard. Tack vare effektiviserad produktion kan vi få ner leveranstider och kostnader vilket direkt återspeglas på våra låga priser utan att påverka den höga kvalitén. Varje order emballeras på en noga framtagen pall för bästa tänkbara transport till din fastighet. För oss på Nordiska Fönster är hög kvalitet på produktion inte enbart produkt, utan det innefattar allt från certifierade produkter till minimalt avtryck på miljön.

En liten detalj gör stor skillnad!

Nordiska Fönster logo
Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo