Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Vad söker du?
Gå till kassan
Scroll

Logga in

På "min sida" kan du följa din order, ändra din kunduppgifter och mer
E-post
Lösenord
Gå till kassan

Nordiska Fönster -
En fönstertillverkare med fokus på design och kvalitet

Lackering av ett fönster i vår fabrik

Vi har under många år lyssnat på våra kunders behov och förväntan. Allt från privata husägare, plåtslagare, byggare till arkitekter. Varje komponent i våra produkter är noga utvalda. Vi sätter ihop vad vi tror är de bästa komponenterna till unika produkter. Det är vad Nordiska Fönster handlar om.

Affärsidé

Nordiska Fönsters affärsidé är att tillgodose marknaden med bra design och hög kvalitet till låga priser. Vi ska uppnå god lönsamhet genom att sälja fönster och dörrar till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Kvalité och service

Våra produkter håller extremt hög kvalitet och är utan tvekan marknadsledande. Vi värdesätter produkter som verkligen håller! Att sätta kunden framför allt är vårt motto. Service värdesätts högt och vi ska finnas för dig nästan varje dag. Du kan få personlig service på vårt kontor i Ängelholm där vi även har en utställning. För öppettider se under kontakt.

Historik

Bolaget grundades i Ängelholm 2010 som återförsäljare av andra varumärken. Efter ett par år insåg vi snabbt att leverantörerna inte lyssnade på sina slutkunder som ställer höga krav på design och kvalitet. Resultatet blev att vi själva utvecklade produkter i eget varumärke för att kunna möta konkurrensen men framförallt våra kunders behov. Idag är Nordiska Fönster en stor aktör på marknaden som vågar sticka ut näsan på en konservativ marknad. Nordiska Fönster ägs av Bygghemma Group som är en stor koncern som säkerställer bra ekonomi och ett långsiktigt företagande.

Vi tänker på miljön

Alla produkter går i princip direkt från produktion till slutkund. Våra fönster är 100 procent återvinningsbara och är har betydligt bättre isolerförmåga vilket minskar ditt energibehov. Vi tycker det är viktigt att värna om vår miljö och jobbar ständigt för ett mer miljövänligt företagande.

Produktion

I vår produktion skräddarsys varje produkt efter dina önskemål. Med ett gediget hantverk kvalitetssäkras alla produkter så de håller hög kvalitet och finish. Vi tillverkar cirka 3000 fönster per månad och vår vision är att inget fönster ska lämna vårt lager utan att hålla extremt hög standard. Tack vare effektiviserad produktion kan vi få ner leveranstider och kostnader vilket direkt återspeglas på våra låga priser utan att påverka den höga kvalitén. Varje order emballeras på en noga framtagen pall för bästa tänkbara transport till din fastighet. För oss på Nordiska Fönster är hög kvalitet på produktion inte enbart produkt, utan det innefattar allt från certifierade produkter till minimalt avtryck på miljön.

En liten detalj gör stor skillnad!

Nordiska Fönster logo
Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo