Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Till kassan
0
0 kr


Per produkt

Per totalt
Totalt (inkl. moms): 0 kr
Till kassan

PVC skjutdörr

Skjutdörrar tillverkade av PVC är ett underhållsfritt alternativ och finns i olika serier och lösningar. Allt från den klassiska ”villa-skjutdörren” till det mest exklusiva. Oavsett serie och modell är alla skjutdörrar i PVC utrustade med mekanik och beslag av hög kvalitet samt härdat personsäkerhetsglas.

Skjutpartierna är tillverkade av A-klassad PVC och är helt underhållsfria. Enkel och smidig stängning och glider lätt som gör det möjligt att öppna och stänga för även den minsta i familjen. Gedigen konstruktion med kraftigt handtag gör skjutpartiet lättmanövrerat. Välj mellan 2-glas och 3-glas med superenergiglas. Alla partier är helisolerade för fasad. Skjutdörrar finns som olika lösningar. Nedan listar vi en del ur vårt sortiment. Vilket passar dig bäst?

Lyft-glid skjutdörr

Flaggskeppet inom våra skjutdörrspartier med funkiskänsla. Gedigen lyxig känsla med steglös funktion. Den lite exklusivare varianten av skjutdörrar är lyft-glidpartiet. Fördelen med den här lösningen är att man kan få ett 2-delat skjutparti på upp till 6,5 meters bredd. Lyft-glid finns även som 4-delat upp till 13 meters bredd.

Snygg design och smidig lösning

Gedigen konstruktion med funkiskänsla gör att detta blir ett modernt val vid tillbyggnation eller som en del av din husfasad. Det 2-delade valet ger en stor öppningsbar glasyta som lyfts upp och glider parallellt med den fasta delen. 4-delat skapar en centrerad öppning med två öppningsbara delar som går att öppna upp efter behov. Vrid handtaget nedåt för att dra den öppningsbara delen till det steglösa läge du önskar och partiet sänker och låser sig. Den stora fördelen med detta parti är att tröskeln blir obefintlig om man sänker ner partiet med 50mm.

FJäll och Fjäll Design

Lyft-glid profilbild
Lyft-glid profilbild

Bra att veta!

  • U-värde: 0,8
  • 6-kammarsystem
  • Profilförstärkning av kraftigt galvaniserat stål
  • Härdat personsäkerhetsglas ESG/18/4/18/ESG4
  • Låg tröskel i aluminium som sänks ner

Lyft-glid Design har samma profilsystem men ännu smalar karm på den fasta delen, vilket ger mer glasyta. Går att få lackerat med matt finish för ett mer exklusivt utseende.

Skål på utsida Skål på utsida
Handtag Handtag
Glasning - varmkantslist Glasning - varmkantslist
Nedsänkbar låg tröskel Nedsänkbar låg tröskel
Bild på 2-delat lyft-glid skjutparti hemma hos en av våra nöjda kunder. 2-delat lyft-glid skjutparti hemma hos en av våra nöjda kunder.
4-delat lyft-glid skjutparti från vår utställning i Ängelholm. 4-delat lyft-glid skjutparti från vår utställning i Ängelholm.

Skjutdörr med vädringsfunktion i PVC

Med denna skjutdörr får du mest dörrparti för pengarna. Ett bra och säkert dörrparti för hela familjen utan att belasta din ekonomi. Dörren kan sättas i en vädringsfunktion vilket gör det möjligt att vädra även när det blåser eller regnar. Fördelen är att man även kan vädra och hålla djur och barn inomhus. Dörren kan förses med självstängande funktion (rekommenderas) vilket underlättar öppning och stängning.

Skjutdörrsparti

Uppbyggt av ett 6-kammarsystem med kraftig stålförstärkning. Mycket skjutdörr för pengarna!

Produktbild på rött 2-delat skjutparti 2-delat skjutparti från vår serie Fjäll. Produkten på bilden kan vara extra utrustad.
Skjutparti med tilt-funktion och Fast-I-Fast Tilt/Vädringsfunktion. Välj till Fast-I-Fast som linjerar dina karmar!
  • Självstängande funktion som tillval
  • Smala karmar
  • Vädringsfunktion gör att det går att vädra
    även när det regnar
Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo