Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Till kassan
0
0 kr


Per produkt

Per totalt
Totalt (inkl. moms): 0 kr
Till kassan

Skjutdörr i trä

Renodlad skjutdörr i trä

En renodlad skjutdörr då dörren glider och stängs med 3 hakreglar. Man kan kort säga att detta skjutdörrsparti fungerar rent tekniskt som en stor fönsterdörr. Tack vare denna teknik kan vi erbjuda ett dörrparti för en bråkdel av pengarna. Dörren glider lätt på skenorna och stängs genom att dra ner handtaget. Ett tätt och inbrottssäkert system. Ett av marknadens bästa isolervärde på skjutdörrar i trä. Perfekt för dig som efterfrågar en välisolerad skjutdörr. Denna skjutdörr går även att få med aluminiumbeklädd utsida.

Produktbild på 2-delad skjutdörr i trä

Valfrihet

Som 2-delat skjutparti kan då få en maximal bredd på 3580mm och som 4-delat 4980mm. Det går även att kombinera med fasta fönster för stora glaspartier. Allt millimeter anpassas efter dina önskemål. Välj valfri kulör som tillval, eller varför inte en lasyr för att framhäva en äkta träkänsla. Standardutrustad med härdat personsäkerhetsglas på båda sidor.

Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo