Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Vad söker du?
Gå till kassan
Scroll

Logga in

På "min sida" kan du följa din order, ändra din kunduppgifter och mer
E-post
Lösenord
Gå till kassan

Schüco – När du vill ha det bästa!

Miljöbild på hus med schueco
Vill du ha det bästa i ditt hus ska du välja Schüco. Extremt välbyggda produkter med design och kvalitet i fokus – precis som våra kärnvärden på Nordiska Fönster. Vi har valt att enbart ta in de system från Schüco som är helisolerade och tänkta för moderna fastigheter. Som standard har vi valt att samtliga produkter är fullutrustade. Kostar lite mer – men man får det mest exklusiva på marknaden med smala karmar, bra isolervärde och där varje liten detalj är väl genomtänkt.

Showroom i Ängelholm

Besök vår utställning i Ängelholm där vi visar ett brett sortiment av hel-aluminium i eget varumärke samt från Schüco. Här finner du både vikdörrar, skjutdörrar, fönster och fönsterdörrar. Totalt 880kvm utställning!

Hel-aluminium partier i vårt showroom i Ängelholm

Design för den mest kräsna

Schüco är en tillverkare som har genomgående fokus på design. Maximalt ljusinsläpp med raka linjer och smala karmar. Fönstren har dolda beslag som standard och skjutdörrarna har minimala poster som nästan ger känslan av det enbart är byggt av glas.

Miljöbild av hus med Schuco

Priser på Schüco i vår e-handel

Då vi själva bygger ihop via vår certifierade Schüco partner kan vi ta produkterna från produktion direkt till vår e-handel. Det gör att du enkelt kan designa din produkt online och få pris direkt. Varför ska inte det bästa på marknaden vara köpbart via nätet?

Högsta byggkvalitet

Att Schüco kostar något mer än andra fönster beror på det enorma hantverket som ligger bakom varje produkt. Det tar betydligt längre tid att tillverka samt att varje komponent är väl genomtänkt och helt original från Schüco. Byggkvaliteten är ett av de bästa som skådats och det går verkligen att både se och känna. Ta bara en sådan enkel sak som handtaget – helt unikt och det går direkt att förstå att detta är något exklusivt.

Ett liggande öppet Schuco fönster

Lär känna Schüco och vad de står för

Schüco imagefilm
Schüco stories - Skyskrapa New York City
Schüco stories - A Family's project
Schüco tillverkningsfilm
Schüco ASS 77 PD Skjutdörr (superslimmade profiler)
Schüco ASS 77 PD Skjutdörr (superslimmade profiler)
Schüco Entrédörrar
Schüco

Är design och arkitektur viktigt så är Schüco det naturliga valet. Produkterna är mer en livsstil än ett fönster. Extremt hög finish och väl genomtänkt design där man inte tummar på byggkvalitet.
Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo