0431 - 37 14 00 info@nordiskafonster.se
MENY
Gå till kassan

Uterum

Går ni i tankarna av att göra en tillbyggnad eller bygga ett uterum? Idag väljer många att göra en kombination. En tillbyggnad blir i många fall en helisolerad lösning som kan användas året runt. Många av våra kunder väljer oss då priserna på våra helisolerade glaspartier är så lågt och kvaliteten så hög. Behöver ni inspiration eller någon att prata med? Besök vår utställning och diskutera ert projekt med en av våra säljare. Vi kan erbjuda olika lösningar på glaspartier som passar just ert behov.

Dags för nytt glasparti? Men vad ska du välja?

Är du ute efter så stor öppning som möjligt ska du välja ett vikparti. Med vikparti har man dock karmar för varje dörr som täcker utsikten. Det krävs lite mer planering när partiet ska öppnas och det är inte tänkt att användas som en passage där man har ett behov av att frekvent öppna och stänga. Fördelen är att när partiet är helt öppet får du en gigantisk öppning ut mot trädgården. Klassiska skjutpartier är det vanligaste valet av öppning. Den är ekonomisk och du får stora glasytor vilket ger en god utsikt.

Skjutpartier finns som två olika varianter. Det vanligaste och billigaste skjutpartiet är vår 2-delade eller 4-delade lösning. Ett stort plus är att man kan tilta den öppningsbara delen för vädring. Den lite dyrare varianten är lyft & glidpartiet. Fördelen med den här lösningen är att man kan får ett 2-delat skjutparti på upp till 6 meters bredd. Den vanligaste och mest ekonomiska varianten är vårt 2-delade skjutparti. Den kan vi varmt rekommendera!

 

Isolervärde på våra partier 
GlasU-värde
2-glas 1,2
3-glas 0,96
3-glas med varmkantslist 0,69

Skjutparti med högsta tänkbara kvalitet

Skjutpartierna är tillverkade av A-klassad PVC och är helt underhållsfria. Enkel och smidig stängning och med möjlighet att kunna vädra med hjälp av tilt-funktionen. Gedigen konstruktion med självstängande funktion som tillval. Välj mellan 2-glas och 3-glas. Vi har olika sorters personsäkerhetsglas och inbrottssäkert glas. Ett tvådelat skjutparti består av ett fast parti och ett öppningsbart. Ett fyrdelat skjutparti består av två fasta partier i ändarna och två öppningsbara delar i mitten.

 

Vikpartier

Vikdörrar används där man önskar så stor öppning som möjligt. Snygg design och smidig lösning. Glider lätt på skenorna och enkelt för även den minsta att kunna hantera. Tanken med vikdörrar är att få en stor öppning för att få vardagsrum och trädgård att bli som ett rum. Man öppnar upp på förmiddag och stänger på kvällen. Önskar man en öppning som är mer lätthanterad ska man välja ett traditionellt skjutparti.

 

Fasta glaspartier

Fasta partier kan man få i olika storlekar och med olika glaskassetter. Designa partierna efter dina behov. Vinklade och välvda lösningar eller ett stort glasparti med stående mittpost. Det är bara du som sätter begränsningarna för vad som är möjligt. Kontakta oss för offert på vikdörr i aluminium!

Utställning

I vår utställning visar vi 2-delat och 4-delat skjutparti samt fasta partier för uterum. Vi har även en mängd andra produkter så som fönsterdörrar, fasta fönster, öppningsbara fönster, takfönster, runda fönster, välvda fönster, vinklade fönster etc. Vi värderar kvalitet framför allt och vill kunna visa våra kunder hur gedigna och estetiskt tilltalande våra produkter är. Vill du få en idé om hur ditt hem skulle kunna se ut när det är klart? Under inspiration kan du låta dig inspireras av bilder tagna hos våra kunder.

Trygg e-handel logotyp
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.