Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Till kassan
0
0 kr


Per produkt

Per totalt
Totalt (inkl. moms): 0 kr
Till kassan

Hel-aluminiumfönster

Är design och kvalitet viktigt för dig ska du välja produkter i hel-aluminium. Raka linjer och smala karmar ger en modern design. Serierna Premium och Passiv i hel-aluminium är fullisolerade för fasad och är uppbyggda med kraftig bruten köldbrygga samt med rejäl 3-glas på 48mm för extra bra isolervärde. Glaskassetten är som standard med varmkantlist för förbättrat isolervärde samt högre finish. Hel-aluminium kan även fås med brandklassning. Vi väljer att enbart ha aluminiumsystem som är helisolerade och som verkligen håller hög design och kvalitet. Alla produkter sätts ihop med bästa tänkbara komponenter.

Profilbild på hel-aluminium premium serie
Profilbild på hel-aluminium Passiv serie

Premium

  • U-värde: 1,08
  • 75mm karmdjup
  • 3-glas 48mm varmkantlist
  • Glas min-max: 24-61mm

Passiv

  • U-värde: 0,73
  • 90mm karmdjup
  • 3-glas 48mm varmkantlist
  • Glas min-max: 24-72mm

Dold fönsterbåge

Ur vår premium serie går öppningsbara fönster med tilt-funktion att få med dold fönsterbåge. Det innebär att den öppningsbara delen är helt dold sett utifrån. Total profilhöjd på endast 76mm. Smygas fönstret så karmen mer eller mindre försvinner få man känslan av nollkarm. Perfekt produkt för dig som vill ha riktigt snygga fönster med bra isolervärde. Lämpar sig för moderna designhus där design och prestanda går före allt annat.

Profilbild på hel-aluminium premium serie med dold fönsterbåge

Premium serien

Ska du ha ett fönster som fungerar till våra vikdörrar eller lyft-glid skjutdörrar är premium serien det rätta valet. Denna serie har samma profilsystem med samma karmdjup och likvärdigt isolervärde. Då glaset består av en 3-glas med 48mm djup och varmkantlist får man ett u-värde på endast 0,5 på glaset och 1,08 på hela konstruktionen. Raka snygga linjer med hög finish och väl genomtänkt design gör denna serie till den mest prisvärda serien i hel-aluminium.

Passiv serien

Är du ute efter det bästa och vill ha hel-aluminium är Passiv serien något för dig. Extremt välbyggd konstruktion med ett karmdjup på hela 90mm och 45mm isolering för galvanisk åtskiljning mellan insida och utsida av aluminiumet. 3-glas med 48mm djup och varmkantlist med u-värde 0,5. Hela konstruktionen ger ett u-värde på endast 0,73, vilket är bättre än många av våra andra fönstermaterial – detta trots att det är hel-aluminium. Passiv serien lämpar sig till dig som vill ha det bästa och där kravet på design och isolervärde är det viktigaste.

Dolda gångjärn

På öppningsbara fönster rekommenderar vi alltid dolda gångjärn/beslag på hel-aluminium. Ger ett snyggare fönster samt förenklar installationen vid invändig smygning.

Inbrottsklassade fönster

Båda serier går att få med högre inbrottsklassning än standard. Allt från RC1, RC2 till RC3.

Kontakta oss för mer information och offert.

Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo