Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Till kassan
0
0 kr


Per produkt

Per totalt
Totalt (inkl. moms): 0 kr
Till kassan

Aluminium fönsterdörr

En fönsterdörr i aluminium från Nordiska Fönster är i grunden en trädörr som sedan beklätts med aluminium för att skapa en underhållsfri dörr. Anpassat för det nordiska klimatet vilket innebär extra rötskyddsbehandling i karmar, mer genomtänkt tätning med extra bra isolervärde samt vinklade profiler för ökat ljusinsläpp.

Måttanpassa helt efter dina önskemål. Hos oss på Nordiska Fönster finns inget som heter standard. Vi tillverkar din fönsterdörr helt efter dina önskemål. Alla dörrar är som standard utrustade med kraftig broms i handtaget som kan ställas i valfritt läge. Välj mellan tröskel i hårdträ eller låg tröskel i aluminium med bruten köldbrygga.

Alla glasade dörrar är utrustade med härdat personsäkerhetsglas vilket många fönstertillverkare tar extra betalt för. Hög säkerhet med ASSA oval cylinder samt tre kraftiga gångjärn. Alla gångjärn är justerbara i höjd samt sidled vilket gör att eventuella sättningar lätt kan justeras. Detta gör det även möjligt att dreva fönsterdörren med fogskum och ändå kunna efterjustera. Samtliga fönsterdörrar går att få som pardörrar. Att tänka på är att den passiva dörren (det dörrblad som öppnas sist) inte är utrustad med broms i handtaget. Dörrbladen går att vända ut 180 grader mot fasad såvida dörren är placerad längs med fasaden och att dörrbromsens arm är bortmonterad.

Tröskel till fönsterdörr

Fönsterdörren är som standard utrustad med en tröskel i hårdträ men går även att få med handikappanpassad tröskel i aluminium. En låg tröskel är att föredra om det är en dörr som används frekvent. Låg tröskel ger även känslan av minimalism och ett fritt ”flöde”.

Standard tröskel av hårdträ på 57mmStandard tröskel av hårdträ på 57mm.
Som tillval finns låg handikappsanpassade aluminium tröskel. Endast 25mm högSom tillval finns låg handikappsanpassade aluminium tröskel. Endast 25mm hög

Handtag

Aluminiumbeklädda fönsterdörrar i trä går att få både som enkeldörr och som pardörr. Pardörren har som standard handtag endast på gångdörren men går att välja till handtag på båda dörrarna. Som standard är det invändigt handtag med låsvred. Det går att beställa till handtag på utsidan samt cylinder in- och utvändigt.

handag till aluminiumbeklädd fönsterdörr
Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo