Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Till kassan
0
0 kr


Per produkt

Per totalt
Totalt (inkl. moms): 0 kr
Till kassan

Aluminium skjutdörr

En renodlad skjutdörr av trä som är beklätt med aluminium på utsidan. Skjutdörrspartiet fungerar rent tekniskt som en stor fönsterdörr och glider på en fast skena och stängs med 3 hakreglar. Detta gör dörren tät och inbrottssäker vilket för oss är en självklarhet. 

Till en bråkdel av pengarna

Tack vare dörrens "glid-teknik" kan vi erbjuda ett parti till en bråkdel av pengarna jämfört med andra öppningsfunktioner. Dörren glider lätt på skenorna och stängs genom att dra ner handtaget. Ett tätt och inbrottssäkert system för dig som villaägare. Tröskeln går att sänka ner till att bli mer eller mindre obefintlig. Går även att välja till låg tröskel för maximal minimalism.

Röd aluminiumbeklädd trä skjutdörr
Hakregel på en aluminiumbeklädd trä skjutdörr
Som standard är skjutdörren utrustad med 3 hakreglar.

Hos oss på Nordiska Fönster får du skjutdörrar som tillverkas efter dina behov. Du kan bygga din egen skjutdörr direkt i vår webbshop.

Skjutdörr i valfri kulör

Som tillval kan man få valfri RAL kulör. Vid lackering av aluminiumbeklädda skjutdörrar lackeras även träkärnan under aluminium i samma kulör. Vi lackerar även halva skjutdörrens djup så att det inte finns någon möjlighet att den vita insidan inte kan ses utifrån. Dessutom är det väldigt snyggt när skjutdörren är öppen. Insidan som är av trä går även den att få lackerad i valfri NCS kulör eller laserat i valfri lasyr.

Extra burk med färg till aluminiumbeklädd träprodukter
Visste du att vi skickar med extra färg för eventuella små repor vid monteringstillfälle?
Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo