Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Till kassan
0
0 kr


Per produkt

Per totalt
Totalt (inkl. moms): 0 kr
Till kassan

Hel-aluminium fönsterdörr

Fönsterdörrar i hel-aluminium, finns både som inåtgående och utåtgående. Välj till låg tröskel för snyggare och mer praktisk passage. Den låga tröskeln är även handikappanpassad och vissa fall ett lagkrav beroende på användningsområde. Kraftig konstruktion och smala karmar gör att du får en snygg och gedigen fönsterdörr. Finns i två serier beroende på isolerkrav. Alla helglasade dörrar är utrustade med härdat personsäkerhetsglas som standard. Då det går att göra grova glaskassetter kan man få in inbrottssäkra glas eller ljudglas och ändå behålla isolervärdet.

Profilbild på hel-aluminium fönsterdörr premium serie
Profilbild på hel-aluminium fönsterdörr Passiv serie

Premium

  • U-värde: 1,08
  • 75mm karmdjup
  • 3-glas 48mm varmkantlist
  • Glas min-max: 24-61mm
  • Inåtgående - Utåtgående

Passiv

  • U-värde: 0,73
  • 90mm karmdjup
  • 3-glas 48mm varmkantlist
  • Glas min-max: 24-72mm
  • Endast som inåtgående med tilt-funktion

Dolda gångjärn

Fönsterdörrar går att få med dolda gångjärn. Snygg och elegant och prefekt för dig som har design som den mest avgörande faktorn. Går även att få dolda gångjärn på utåtgående fönsterdörrar. Med dolda gångjärn begränsas dörrbladet till en öppning på cirka 90 grader.

Broms i handtag

Välj till broms i handtaget på din fönsterdörr. Välj att bromsa dörrbladet i valfri öppningsbart läge. Med broms begränsas dörrbladet till en öppning på cirka 90 grader. Kombinationen dolda gångjärn och broms i handtaget går än så länge inte att få. Vi jobbar på det och hoppas på en teknisk lösning inom kort.

Entrédörrar i hel-aluminium - Brandklass & RC3

Vi kan även erbjuda entrédörrar i hel-aluminium. Tänkt för offentlig miljö. Både med eller utan brandklassning. Entrédörrar kan du få allt från brandklass EI15, EI30 till EI60. Det går även att får RC3. Dock kan man inte kombinera brandklassning med RC3. Kraftig konstruktion där många tillval går att få så som tröskelfritt etc. Entrédörr är utrustat med returfjädrande handtag. Går även att få ett avlångt rostfritt handtag dör det är stor frekvens på öppning och stängning.

Kontakta oss för mer information och offert.

Bild av nödöppnare för entredörr i hel-aluminium

Nödöppnare för entredörr i Hel-aluminium

Bild av automatisk öppnare för fönsterdörrar i hel-aluminium

Automatisk öppnare för fönsterdörrar i hel-aluminium

Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo