Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Till kassan
0
0 kr


Per produkt

Per totalt
Totalt (inkl. moms): 0 kr
Till kassan

Hel-aluminium skjutdörrar

Välj till skjutdörrar i hel-aluminium till dina fönster. Skjutdörrar finns som två lösningar, antingen som klassisk skjutdörr eller som Lyft-Glid. Vi rekommenderar alltid Lyft-Glid skjutdörren då den är extremt gedigen och där känslan av kvalitet syns. Oavsett lösning är båda system utrustade med 3-glas på 48mm med varmkantlist. Snyggt och välisolerat! Lyft-Glid skjutdörr ingår i vår premium serie. Den klassiska skjutdörren går att få både som Premium och Passiv.

Profilbild på hel-aluminium lyft-glid skjutdörr

Lyft-glid skjutdörr

  • U-värde: 1,0
  • 90mm karmdjup
  • 3-glas 48mm varmkantlist

Skjutdörr

  • U-värde: 1,08
  • 75mm karmdjup
  • 3-glas 48mm varmkantlist

Klassisk skjutdörr

Med den vanliga skjutdörren går det att få vädringsfunktion på dörrbladet. Det gör att dörrbladet kan fixeras i nederkant och vädras i ovankant.

Lyft-glid skjutdörr

För dig som vill ha en det mest exklusiva. Gedigen skjutdörr där dörrbladet glider lätt på skenorna. Rotera handtaget och dörrbladet lyfter. Rejält karmdjup och nedsänkbar tröskel gör detta skjutparti mest lämpat för dig som vill ha design och känsla av ett välbyggt skjutdörrsparti. Går även att göra som hörnparti, både innerhörn och ytterhörn.

Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo