Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Vad söker du?
Gå till kassan

PVC Norrsken - Vridfönster och utåtgående PVC fönster

Klassisk design med superslimmade karmar och med hög prestanda. Med vår Norrsken serie får du utåtgående PVC fönster som ser ut och fungerar som ett traditionellt träfönster. Tack vare modern teknik bibehålls styrka och isolervärde. Fönstret har 120mm karmdjup vilket är ungefär som vanliga träfönster i Sverige. 

Endast fördelar - Inga nackdelar

Med våra utåtgående PVC fönster från Norrsken serien får du ett toppmodernt fönster som aldrig ruttnar, missfärgas eller kräver någon målning. Dessutom har PVC Norrsken bättre isolervärde än traditionella aluminiumfönster, och till en lägre kostnad. Det finns inte längre någon anledning att välja trä framför PVC. Då du kan få ytbehandlat PVC skapas en finish som slår det mesta.

Bild av ett Norrsken fönster

Norrsken Plus

Det bästa tänkbara fönstret med isolervärde som slår det mesta på marknaden.

Snygg och superslimmmad design. Har en smalare karm som standard som påminner om träfönster. Det är i princip omöjligt att se att det är ett PVC fönster. Ett gediget och energismart fönster med raka linjer anpassat för Norden. Går att få lackerat i valfri RAL kulör med matt finish.

  • 120mm karmdjup
  • 84mm profilhöjd
  • 9+6-kammarsystem
  • 2 tätningslister
  • 3-glas med 48mm glaskassett
Profilbild Norrsken Plus
Profilbild Norrsken Stadig

Norrsken Stadig

Vår starkaste PVC-serie som är hela 7 gånger starkare än våra vanliga PVC-serier. Glasfiberförstärkt med extremt stabil konstruktion som gör montaget enklare samt att det ger en gedigen känsla. Profilen är uppbyggd av glasfiber med en ny generation av PVC-beläggning som är extra smutsavvisande och som håller dina karmar rena längre.

  • 120mm karmdjup
  • 87,5 profilhöjd
  • 9+6 kammarsystem
  • 3 tätningslister
  • 3-glas med 48mm glaskassett

Vridfönster PVC

Vi är stolta att kunna leverera ett vridfönster i PVC med dolda beslag. Tack vare noga utformad design och tillverkningsteknik får du ett fönster där du från utsidan inte ser gångjärnen. Öppnas utåt och roterar helt på utsidan.

Utåtgående sidohängt PVC fönster

Är du ute efter klassiska utåtgående sidohängda fönster men vill ha ett underhållsfritt alternativ? Då är detta rätt lösning för dig. Slimmade karmar och klassiska lås-haspar ger en känsla av tradition med modern prestanda.

Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo