0431 - 37 14 00 info@nordiskafonster.se
MENY
Gå till kassan

Underhållsfria Fönster

Underhållsfria fönster talar för sig själva. Det är ett fönster som inte kräver något underhåll. Normalt brukar man prata om PVC fönster, plastfönster, aluminiumfönster och aluminiumbeklädda träfönster. Alla material är underhållsfria på sitt sätt och har både för och nackdelar. När du väljer fönster ska du välja efter plånbok och design och den egenskap som du värderar högst.

Stora underhållafria fönster och partier

Skillnaden på de olika alternativen är stora

Många väljer aluminiumbeklädda träfönster för att de är underhållsfria. Vill man ha en billigare variant ska man välja PVC fönster. Träfönster däremot kräver underhåll men är kanske det vackraste fönstret. Fönsterkarmar av aluminum är underhållsfria men har dåligt isolervärde. Aluminiumfönster används mest inom industrin och för allmänna miljöer då det är ett starkt material. På husmarknaden är träfönster och aluminiumbeklädda träfönster vanligt. I Sverige har vi en träkultur som står sig starkt. PVC fönster har dock de senare åren blommat ut ordentligt i Sverige och är ett billigt alternativ och är helt underhållsfritt.

Trygg e-handel logotyp
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.