Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Till kassan
0
0 kr


Per produkt

Per totalt
Totalt (inkl. moms): 0 kr
Till kassan

Vikdörrar i Aluminium - Helisolerad för fasad

Exklusivt vikdörrsparti

Exklusivt vikdörrsparti av aluminium med bruten köldbrygga. Byggt för villafasad då det har ett extremt bra isolervärde som är långt under kraven för en välisolerad vikdörr. Vikdörren viks utåt vilket ger mer plats inomhus. Gediget parti av högsta tänkbara kvalitet. Låg tröskel tar mer eller mindre helt bort gränsen mellan ute och inne.

Eklusivt vikdörrsparti mot uteplats

Superisolerande

Systemet är byggt av en aluminiumprofil som även används för fönster och dörrar där kraven på bra isolering är höga. Tack var sitt låga u-värde på 1,15 på hela konstruktionen och 0,5 på glaset är detta vikdörrsparti en av marknadens bästa. Glasningen består av en 3-glaskassett med ett djup på 48mm. Varmkantlisten anpassas efter den kulör som är valt på konstruktionen. Alla glas är som standard med härdat personsäkerhetsglas in- och utvändigt.

Integrerat handtag

Kvalitet & Design

Raka linjer med integrerade handtag på insidan som lackeras i samma kulör som konstruktionen. Snyggt och stilrent som ger funktion utan att störa. Elegant vikdörrsparti för dig som ställer höga krav på kvalitet, finish och design. Våra vikdörrar i aluminium vill vi påstå är en av marknadens bästa, men även de vackraste. Karm och dörrblad är tillverkat av aluminium med tjockt gods för extra styvhet och känsla. Varje dörrblad sitter på fyra gedigna och slimmade gångjärn för att eliminera sättningar.

Byggt för den svenska marknaden

Alla dörrar går att få utrustade med ASSA cylinder som gör det möjligt att få din cylinder anpassad efter din ytterdörr. Du kan helt enkelt ha en nyckel till alla dina dörrar och partier. Gångdörren (den aktiva dörren) går att få med returfjädrat handtag precis som en ytterdörr. Väljer man ett parti med en passiv dörr kan denna dörr fås med integrerat handtag som vid en knapptryckning hoppar ut ur konstruktionen. Elegant och helt integrerat i partiet vilket nästan gör det svårt att se var handtagen är placerade.

Returfjädrat handtag

Säkerhet

Alla vikdörrar är utrustade med härdat personsäkerhetsglas på båda sidorna. För dig som vill ett inbrottsskydd går det att välja till laminerat glas som är extremt slagtåligt och svårforcerat. Gångdörren är utrustad med ett 3-vägs låssystem med hakregel.

Låg tröskel

Som standard är tröskeln 58mm och kan sänkas ner helt. Utsida måste då ha minst 36mm för att dörrbladen ska kunna öppnas. Det innebär en nivåskillnad på endast 22mm. Trots att vikdörrspartiet är med låg tröskel kan vi tack vare brutna köldbryggor i kompositmaterial få ett isolervärde som förvånar de flesta.

Säkerhet med hakreglar
Låg tröskel

Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo