Äldre version av webbläsare!

För en bättre upplevelse behöver du uppdatera din webbläsare. Kolla efter senaste versionen: Chrome Firefox Opera Safari (only Mac)

Till kassan
0
0 kr


Per produkt

Per totalt
Totalt (inkl. moms): 0 kr
Till kassan

Ytterdörrar

Våra ytterdörrar är verkligen helt unika. Hög kvalitet och design till riktigt bra priser. Alla dörrar är indelade i tre serier för att passa just ditt behov eller plånbok. Oavsett dörr kommer du alltid få en välbyggd dörr där byggkvalitet och grundstommen i allt och med bra garantier. Våra dörrar går att få i specialmått och lackerade i valfri kulör. Vi på Nordiska Fönster är helt övertygade att en dörr från oss är en av marknadens bästa.

Kvalitet och design i fokus

Alla våra ytterdörrar är byggda med dubbla ramträ och rejäla gångjärn. Moderna dörrar i olika utförande som alla bygger på hög finish och gediget hantverk. Varje komponent är noga utvalt för att få en produkt som är helt unik på marknaden. Dörrarna är välisolerade och täta och även vår enklaste serie kan i de flesta fall jämföras med marknadens premium-modeller.

Ytterdörr i Ek/Teak

Gedigen konstruktion

Kvistfri och lamellimmad karm för extra stabilitet. Dörrbladet har dubbla ramträ som standard på alla serier för extra styvhet och formstablitet. Det är därför alla dörrar har 10 års garanti på formstabiliteten. Man känner verkligen den höga byggkvaliteten vid öppning och stängning. Dörrbladet är uppbyggt av isolering samt dubbla aluminiumplåtar. Aluminiumplåtarna är placerade bakom de yttre HDF-skivorna som extra stabilisator samt som fuktskydd. Varje dörrblad är utrustat med droppkant för att vatten enkelt ska rinna av. Hela konstruktionen är designad för lång livslängd. Alla karmstycken är rötskyddsbehandlade. Dörrar med glas är utrustade med rejäl glaskassett med varmkantlist som standard. Standardserien är utrustad med tre gångjärn och övriga serier med fyra gångjärn. Alla gångjärn är justerbara. Låg tröskel i ek med aluminium är standard.

Alla dörrar finns i tre serier - allt efter behov och plånbok

StandardPremiumPassiv
U-värde < 1,0 < 1,0 < 0,8
Glas 2-glas 28mm 2-glas 28mm 3-glas 48mm
Karmdjup 92mm 105mm 115mm
Tjocklek dörrblad 62mm 62mm 82mm
Isolering 55mm 55mm 75mm
Låskista ASSA 8765 ASSA 2002 ASSA 2002
Gångjärn 3st 4st 4st
Tätningslist dörrblad Dörrblad Dörrblad + karm
Slutbleck 1887-2 1487-2 1487-2
Vattentäthet 2A 2A 7A

Ytterdörrar i Ek och Teak

Ytterdörrar finns att tillgå i samtliga modeller med ek eller teak. Dörrar i naturmaterial ger en exklusiv känsla och passar både moderna som traditionella hus. Dörrar i ek eller teak levereras utan behandling och oljas direkt efter installation. Det som utmärker dessa dörrar är den höga kvaliteten till det låga priset.

Parytterdörrar i alla modeller och material

Samtliga modeller går att få som pardörrar. Finns inte den modell du söker på vår sajt ta kontakt med oss så gör vi en offert.

Ytterdörr i Ek/Teak

Millimeteranpassa din ytterdörr

Alla våra dörrmodeller går att millimeteranpassa till en låg kostnad. Vi kan även göra riktigt udda mått som är mindre än normalt eller betydligt större än normalt. Exempelvis visar vi en ytterdörr med modulmått 12x25 i vår utställning i Ängelholm. Det visar att vi kan tillverka precis det du efterfrågar. Dessutom till ett bra pris!

Kulörer

Välj valfri NCS eller RAL kulör. För oss spelar det ingen roll vilket kulörsystem du väljer. Som standard använder vi NCS men funkar även bra med RAL om du har aluminiumfönster i samma kulör. Normalt sett målas dörren med samma kulör på både insidan och utsidan. Det går även att få tvåfärgsmålning som innebär en kulör på utsidan och en helt annan på insidan.

Trygg e-handel logotyp
P company logo
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
Gasell company logo